ШОК… Наркотици в Община Хасково. Новия шеф на МВР Атанас Ненков ги прикри… Секретарят на Община Хасково – Пламен Лечев вчера е заловен с наркотици.

От РУ на МВР Хасково, екипът ни научи, че секретарят на Община Хасково – Пламен Лечев вчера е заловен да шофира с наличието на наркотици. Извършения тест е показал, че Пламен Лечев е приел забранени вещества. След извършения тест, той е бил поканен да даде кръвна проба, ако теста е невалиден да бъде оправдан. Но, Пламен Лечев е отказал. Веднага след това случаят бе потулен а причината е: смяната на шефа на хасковската дирекция на МВР. Назначения старши комисар Атанас Ненков е изявен играч от ДПС. С оглед на това, че ДПС и ГЕРБ в Хасково са коалиция в общината, явно бюлетин за престъплението на Пламен Лечев няма да бъде изваден.

Напомняме, че Пламен Лечев е член на партия ГЕРБ. Бивш шеф на юристите в Община Хасково, уволнен от поста по времето на Добри Беливанов. В последствие оглави Напоителни системи – Хасково. Председателстваше избирателната комисия по време на местните избори през 2019г., точно когато Станислав Дечев спечели изборите за кмет на Хасково.

След обжалване на уволнението му от общината, бе върнат от съда, а в настоящия момент изпълнява поста най- приближен до Станислав Дечев – секретар на Община Хасково.

За юриста на юристите сайта хасковска АФЕРА писа, че има незаконно поставени фотоволтаици, след което органите се самосезираха и фотоволтаиците бяха премахнати.

Остава въпроса останалите Хасковски медии ще отразят ли новината?

Също остава въпроса кметът на Хасково Станислав Дечев, ще постъпи ли морално и отговорно и ще отстрани ли от поста на секретар на общината г-н Пламен Лечев?

И още… Новоназначения старши комисар Атанас Ненков в МВР Хасково, дали ще извади бюлетин за Лечев? Или кариерата на Атанас Ненков в МВР Хасково, ще стартира с прикриване на престъпление?

Идват избори… Гласувайте умно!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.