Бачийски от ПП твърди, че бил заплашен с инфаркт и инсулт заради лабораторията на „Кап. Андреево“

Депутатът от „Продължаваме Промяната“ Константин Бачийски твърди, че е бил заплашен от няколко места с инфаркт и инсулт заради лабораторията на българо-турската граница „Капитан Андреево“.

„Редовно съм получавал заплахи от най-различи места по казуси, по които съм работил през последните 10 години. Сега едната от заплахите беше, че много млади хора получават сърдечен удар. Другата беше да се замисля колко млади хора изчезвали, когато са неудобни“, заяви той в ефира на Нова телевизия.

Бачийски разказа, че получил заплахите на четири очи, от хора, „близки до тези, които владеят трафика на „Капитан Андреево“ вече 10 г.“.

„Човекът, който беше много притеснен, че много млади хора получават инфаркт или инсулт, или дори изчезват, ме познава лично“, заобяснява той.

Депутатът бе категоричен, че няма да се откаже и ще защитава обществения интерес. „Партията е готова да се бори за държавата“, добави той. По думите му човекът, който го е заплашвал, все още не е извикан на разпит.

По думите му има и други, които са заплашвани – зам.-министърът на земеделието Иван Христанов, шефът на БАБХ проф. Христо Даскалов, както и някои народни представители.

„Някои от посочените вече са с охрана“, допълни народният представител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.