ИЗВИНЕТЕ МЕ, ДНЕС СЪМ ЯДОСАН

България умира. И това е очебийно до ужас. И го виждат дори слепите.

Защото спряхме да четем мъдрите книги. Защото изхвърлихме Ботев, Вазов, Дебелянов, Алеко и Мавъра от букварите на децата. Защото си затворихме училищата по градчета, села и паланки. Защото от 30 години ни имплантират чалга чипове. Защото тъпоидални кретеноиди със занемарено домашно възпитание и с шармантното си „Уау!“ ни зомбират пред телевизорите с кичозните си шоу-програми.

И мъжете на България си чоплят носа пред телевизора, разцъкват дистанционното, правят се на капитани от американската армия във Фейсбук – и не им се протестира.

И народът се забавлява. Народът е доволен, сит и весел.

И се кефи на това гнусно статукво.

Мощно напазарил манджа в Метро, Билла и Кауфланд, изобщо не го интересува, че към някакви измислени реки и златни равнини го водят за носа ненаситници, крадци и лакомници от всички бои, десени и разцветки на българския политически спектър. Избрани да безчинстват с циганските гласове, тяхната единствена цел е, с всеки изминал ден народът на България да бъде ограбван по всички възможни начини – с такси, глоби, данъци, наказателни актове, и да затъпява все повече и повече.

Защото най-лесно се управлява народ от глупаци.

Има още какво да се желае, глупостта е бездънна.

Извинете ме, днес съм ядосан.

Автор: Валери Станков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.