Освен Кирчо „на калъп“ с Лена, потресаващи кадри на оргии и

Политологът Слави Василев направи сензационни разкрития как Кирил Петков и Лена Бориславова управляват държавата. „Петков излиза от заседание, взима си телефона и пише на Лена Бориславова какво да прави. Всички в НС знаят, че е така, поне тези, които са били в председателски съвети. Тези си мислеха, че ще управляват държавата като IT компания и провалът е пълен“, разкри Василев.

Според него в тази ситуация може би антикорупционното законодателство няма да роди нищо, пише БЛИЦ.

Сега по високите етажи на властта все по-усилено се говори, че министър-председателят е в паника, за да не стане жертва на още неприлични кадри.

Една от причините е фактът, че след като прокуратурата иззе записи от камерите в Министерски съвет, властта спря да коментира теми, свързани с главния прокурор Иван Гешев.

Припомняме ви, че искането на записите предизвика лют отпор от премиера и от хората от неговата свита. След това, обаче последва пълно мълчание. То се свързва с притеснения, че наяве ще излязат грозни сцени, които не само ще взривят и без това разклатените отношения в коалицията, но дори завинаги може да изхвърлят най-младата политическа формация във властта от политическата сцена.

Темата за морала и достойнството на властимащите идва като логично продължение на снимките и записите, които уличават Кирил Петков и неговия шеф на кабинета Лена Бориславова в отношения, далеч надхвърлящи професионалните. Разбра се, също така, че докато е бил министър на икономиката и е контролирал дейността на ББР, Лена Бориславова е била назначена като консултант в банката на заплата от близо 14 000 лева.

Източници твърдят че прокуратурата разполага със скандални доказателства под формата на официално предадени от НСО записи на потресаващи оргии с участието на Кирил Петков, Лена Бориславова и други лица, свързани с наркотици, секс и алкохол които са се случвали в сградата на МС.

За свидетели са призовани и служители от охраната на Премиера, както и външни лица , участвали във въприсните оргии. Дали това е така, кога ще бъде оповестено официално разследването и какви ще са последствията за участниците предстои да разберем съвсем скоро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.