Бивш съпруг на Бритни Спиърс нахлу на сватбата ѝ и бе арестуван

Певицата Бритни Спиърс се омъжи за дългогодишния си партньор Сам Асгари в Южна Калифорния. Церемонията се състоя няколко месеца след като поп звездата се освободи от дългогодишното попечителство на баща си. 

Сватбеният ден обаче не мина без неочаквана драма – първият съпруг на певицата беше арестуван, след като се опита да го саботира венчавката. Капитан Камерън Хендерсън от шерифската служба на окръг Вентура съобщи пред АП, че полицаите са се отзовали на сигнал за незаконно проникване на мястото на церемонията..

Хендерсън добави, че Джейсън Александър е бил арестуван, след като служителите на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в друг окръг. Бившият на Бритни се включи на живо в Инстаграм, когато се приближи до охраната на събитието. Предавайки от почти празна, но украсена стая, той заяви, че Спиърс го е поканила.

„Тя е моята първа и единствена съпруга“, каза Александър, който за кратко беше женен за певицата – негова приятелка от детинство, през 2014 г. Бракът им продължи само 55 часа, след което бе анулиран.

Бритни Спиърс и Сам Асгари се запознаха през 2016 г. на снимките за клипа към песента й Slumber Party. През есента на миналата година те оповестиха годежа си. Докато се бореше в съда да сложи край на настойничеството от страна на баща й, което контролираше много аспекти от живота й, Спиърс изрази желанието си да се омъжи за Асгари и да има деца.

В началото на годината изпълнителката обяви, че е бременна, но през март съобщи, че е изгубила бебето.  

Поп звезда е била омъжена и за Кевин Федърлайн, от когото има двама сина, на 14 и 15 години. Двамата се разведоха официално през 2007-а, след което водиха дълга съдебна битка за попечителство над децата им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.