КАТО ВЪВ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ: ЗЛОВЕЩАТА МОНАХИНЯ СЕ ЗАВЪРНА В НЕСЕБЪР

Eдна от най-мистериозните и зловещи личности в Несебър – прословутата „Монахиня“, се е завърнала в града. В най-голямата група в морския курорт „Шофьори Несебър“ пишат, че страховитата дама, която ходи наметната с черно расо, като от филм на ужасите, снощи е забелязана в кв.“Черно море“ след 22 часа. 

Според очевидци тя станала доста по-бърза от миналия сезон, движила се на бързи прибягвания, наведена и се спирала само до някой по-голям автомобил или микробус, изчаква няколко секунди и след това отново тръгвала.

Някой са притеснени, а други с усмивка казват, че това просто е жена, която си ходи така облечена .А трети се шегуват, че сезонът ще бъде доста забавен.

Припомняме, че преди година и половина прословутата „Монахиня“, чиято самоличност все още не е известна побърка несебърлии. Тогава тя бе заснета на един от откритите фитнеси – да си тренира за здраве. Очевидци са я виждали да се крие в бараките зад „Жанет“, но дали живее там или навестява някой от индивидите-несретници, може само да гадаем.

Източник: flagman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.