Наглост… Наркоман, крадец и престъпник се прави на мирянин…

Секретарю Лечев, след разкритите пред обществеността от нас престъпления които си извършил, след като целия град е възмутен и приятелите ти ги е срам да те доближат, реши да оскверниш и божия храм ли…

Секретарю Лечев, след като полиция, прокуратура и съд се занимават с това да прикриват престъпленията ти, реши да се появиш и на празника на първолаците и тях да оскверниш…

Това си е брутална наглост… Наркоман, крадец и престъпник да се прави на мирянин и интелектуалец…

Както писахме по-рано, секретарят на Община Хасково – Пламен Лечев, бе заловен да шофира с наличието на наркотични вещества. 

Както писахме по-рано срещу Пламен Лечев и живеещата на семейни начала с него – Елена Касабова е образувано досъдебно производство за участие в схема за укриване на данъци в големи размери.

Както писахме по-рано срещу Пламен Лечев е образувано досъдебно производство за кражба на 380 000лв.

Въпреки всичко това, без срам и смущение, лицето Пламен Лечев има наглост да отиде в църква.

На кого се молиш господине, за кого палиш свещ. За този който те снабдява с дрога или за тези които не можаха да вземат оставените им лихвоточки от родителите им.

Когато заставаш до децата в двора на училище, сещаш ли се че твоя дилър някой ден може да достигне и до тези деца.

Бъди здрав!

1 коментар

  1. Да е само той?Ами новият зам.директор на ОУ“Св.Иван Рилски“….Защо не се разровите, вижте обявата за зам.директор.Ще забележите,че е назначена на длъжността,без да отговаря на условията.Началникът на РУО,новият-стар обл.управител назначиха госпожата в училище.Нищо ново под слънцето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.