Дневен хороскоп за 30 май

Предлагат повишение на Водолеите, Рибите да се откажат от инвестиции

ОВЕН

Очаквайте трудности при постигането на мечтаните материални успехи, които няма да ви се изплъзнат, само ако сте отговорни, дори и при все още продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Не пропилявайте шансовете си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение. Работата в съдружие ви носи успех, защото ще ви бъде по-лесно да преодолявате трудностите по пътя си. Избягвайте романтичните срещи, които ще се окажат разочароващи в скоро време. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия, само ако желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви необходими.

ТЕЛЕЦ

Днес сте във властта на неблагоприятни контакти, които ви пречат да сте достатъчно прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си. Ако сте концентрирани и търпеливи, ще се справите със задълженията си. Не допускайте чувствата да попречат на разума да види истинските черти на хората, домогващи се до вашите планове във времето на ретрограден Меркурий. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

БЛИЗНАЦИ

Денят изисква да сте критични към постъпките си, за да избегнете трудностите сутринта и да си спестите критиката, която ви наранява, ако не е коректна. Имате възможност да се справите със задълженията си на работното място. Избягвайте новите запознанства, бъдете сдържани в общуването с колегите си и деловите си партньори, защото Меркурий е все още ретрограден. След обяд са възможни неуспехи в личния живот. Ако простите изречените обиди, ще се справите с проблемите си в семейството. Бъдете благодарни, ако партньорът ви е подготвил вместо вас романтична вечеря.

РАК 

Събудете любопитството на вашите колеги, като ги запознаете с ясно изречени пояснения с вашите нови проекти и им помогнете да вникнат в същността им. Успехът ви е сигурен, ако ги претворите в реалност, а при интерес от тяхна страна помощта им ви е гарантирана. Бизнесмените днес не бива да се съгласяват на инвестиции. Да отложат разговорите за следващия месец заради все още ретроградния Меркурий. Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства с партньора си, бъдете уверени, че няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своя партньор ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Денят е особено успешен за хората на изкуството, които ще получат мечтаното предложение за изява извън България. Не бива да го отказват. Не пропускайте възможността за себеизява. Не е във ваша полза да започване нови задачи в края на месеца. Изчакайте няколко дни и обмислите още веднъж намерението си, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Жените да се предпазливи към новите си познати, които не са подходящите интимни партньори, заради разликата в интелекта. Не се поддавайте на желанието за интимна близост, защото след секса ще се почувствате предадени. 

ДЕВА

Днес сте импулсивни и устремени към нови хоризонти. Искате да осъществите една ваша голяма мечта, но не го правете с устрем, който може рязко да бъде блокиран заради неочаквани трудности. Не е изключено да ви посетят ваши делови партньори, пристигнали неочаквано от чужбина. На всяка цена осъществете среща с тях, защото имате подкрепата и на ретроградния Меркурий. Ако имате до себе си партньор, който не иска да покаже чувствата си към вас, то е защото се страхува да не го нараните. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

ВЕЗНИ

Ще бъдете неприятно изненадани от новината, че ваш конкурент опитва да ви отстрани от заемания пост, особено ако се занимавате с политика. Бъдете бдителни. Заемете се със задълженията си. Не ви съветвам да се трудите активно, ако се налага да сте на работното си място, отдайте се на задълженията си до обед. Пътувайте, но бъдете предпазливи заради ретроградното движение на Меркурий. Установете хармонични отношения с близките си. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията са неприятни. Намерете верният път към сърцата на любимия.

СКОРПИОН

Постарайте да си изясните какви са плановете ви за следващите четири месеца и не допускайте ненужно разпиляване. От правилното разпределение на вашите задачи зависи дали ще ги отхвърлите в срок. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за делова среща, да са подготвени, че може да закъснеят и да предупредят очакващите ги партньори. Не проявявайте нервност при все още ретроградния Меркурий. Отношенията в семейството и с любимия ви са хармонични. Вечерта се отдайте на почивка в компанията на любимия и не пропускайте сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не сте настроени за общуване с близките си и с вашите колеги. Ако имате професионални проблеми ги разрешете сами, без намесата на вашия началник, защото може да вземе решение да се раздели с вас. Тези от вас, които развиват бизнес, днес може да пожънат неочакван успех, на който ще завидят и колеги и началници и делови партньори, но пък сте подкрепени от ретроградния Меркурий. Възстановете хармонията в отношенията си, особено в семейството и с интимния си партньор, за да избегнете депресията. Липсата на сексуални мигове при някои от вас вреди на здравето и на психиката ви.

КОЗИРОГ

Ще се чувствате стабилни и доволни. Доброто ви настроение ще повлияе и околните. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си състояние. Какво по-хубаво от това. Опитват се да провалят обмислянето на новите ви професионални планове, но няма да успеят да ви навредят, защото сте подготвени за удари от неприятели. Вечерта се отдайте на романтични мигове и приятни разговори. Не насилвайте интимните си половинки, ако нямат желание за сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ако следвате верните ходове, справяте се със задълженията си без да мърморите и спазвате поставените срокове, може да ви предложат повишение, защото вашия началник ви харесва и одобрява работата ви. Възползвайте се от тази възможност. Задачите ви е са много и затова е добре да планирате следващия месец, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Внимавайте с думите си, за да не предизвикате сериозна разправия  в семейството си. Влюбените ще изживеят сериозни проблеми. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия. 

РИБИ

Съдбата ви закриля, въпреки трудностите на работното място през целия ден. Засилва се увереността ви, че успешно ще се справите със задачите си в поставения срок. Пазете се от негативно влияние. Контролирайте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства, а и Меркурий е все още ретрограден. Радвате се на разбирателство в семейството, което ви дава увереността в собствените възможности. Вечерта отново се отдайте изцяло на чувствата си. Сексът ще ви се отрази добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.