ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 7 ЮНИ 2022г.

ОВЕН

Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Не пренасяйте личните си проблеми на работното място, за да не се разсейвате. Бъдете старателни и се заемете с работата си. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми. 

ТЕЛЕЦ

Емоцията, която не успявате да притъпите, е взела връх от сутринта и ви вреди на отношенията. Гарантирате си отново отлични приходи, ако надмогнете гнева си и завършите задачите си. Очаквайте новина и за други финансови постъпления, които се забавиха, но въпреки това идват навреме, за да инвестирате успешно в следващите дни.  Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте големи претенции, ако уговаряте делови проекти, свързани и с ваши инвестиции, за да не се окажете извън групата, която се включва в тях. На работното място бъдете търпеливи и уверени в силите си, за да жънете успехи. Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал. 

РАК

Предстои ви важна делова среща, която не бива да отлагате. Бъдете умерени в разговорите, но без да сте прекалено дистанцирани. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи. Не бързайте да уговаряте инвестиции. Ако работите в съдружие, със сигурност ще получите похвала. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ЛЪВ

Сутринта ви изненадва придобивка от наследствени имоти. Пред вас се разкриват нови перспективи. Отнасяйте се предпазливо към новите идеи и предложения, свързани с инвестиции. Очаквайте материални успехи. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансови загуби. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

ДЕВА

Организирайте добре работата си, за да се справите със задълженията си до края на работния ден, но не насила, а защото това е изискване към вас. Заемащите ръководни постове да не развалят отношенията с подчинените си. Напрежението ви вреди. Бъдете борбени. Очаквайте приходи или съобщение, че ще ги имате в следващите дни. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Днес сте изпълнени с желание за работа. Постигнатите резултати са неочаквано високи. Подкрепата на колегите  ви е опора и в най-смелите ви начинания. Успехът съпътства хората на науката. Очаква ви среща, последвана от новина, която ще предизвиква перспективни промени в живота ви. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

СКОРПИОН

Ще подобрите финансовото си състояние, но бъдете внимателни. Не планирайте инвестиции и на проявявайте щедрост. Ще ви върнат стар, отдавна даден и забравен от вас не малък заем, факт, който не е повод да харчите неразумно. Внимавайте със запознанствата. Не вярвайте на всичко казано и не прекалявайте със своята самоувереност. Не допускайте разправия сутринта, само защото сте разговаряли по телефона и партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за бизнесмените. Финансовото ви състояние се стабилизира чрез сключване на изгодни сделки. Ако все още не развивате ваш бизнес подгответе документите за регистрацията на ваша фирма. Не позволявайте незначителни недоразумения на вашето работно място да ви развалят настроението. До обед не е благоприятно общуване с роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

КОЗИРОГ

Днес се пригответе за благоприятно развитие на плановете ви на работното място.  Ако ви предложат делово пътуване, не го отказвайте заради други задачи или лични уговорки. Планирането на задачите ви е във ваша полза. Очаквайте новина за приходи. Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви е от полза. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

В никакъв случай не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента, хармонизирайте отношенията с колегите и не влизайте в спор с никого, дори и да не сте съгласни с тяхното мнение. Не проявявайте капризи. Заредете се с упоритост и решителност. Не се отказвайте да осъществите идеите си. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

РИБИ

Пригответе се за трудности на работното място, които не бива да пренасяте и в личните отношения. Финансовото ви състояние ще се влоши, защото сте допуснали да ви измамят. Следобед сте в добро настроение и ще постигнете целта си. Не проявявайте доверчивост и не прекалявайте със своята самоувереност. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.