Дневен хороскоп – сряда – 1 юни 2022

Овен – Чувствате силна нужда да доминирате на работното място и във вашата бизнес среда. Понякога сте твърди и резки. Имате силата да се борите с предизвикателствата и изключителна творческа сила. Не насилвайте партньора си, ако искате да изживеете красиви моменти.

Телец – Използвайте подходящия момент за реализиране на делова/бизнес идея, няма съмнение, че ще успеете. Защото щастието обикновено идва в комплект с амбицията. При условие, че сте сами, излизайте колкото е възможно повече и срещайте с хора. Моментът за нова любов току-що настъпи.

Близнаци – Прекарвайте свободното си време, правейки нещата, които обичате. Това е най-добрият начин да се освободите от стреса и напрежението. Нервността наистина ви натоварва. Със Стрелците сте печеливша комбинация.

Рак – Този ден ви носи голямо облекчение, силна енергия, която можете да насочите, където пожелаете. Каквото и да трябва да направите, ще го завършите за рекордно време. Не забравяйте да използвате деня за емоционални контакти и срещи, било то с любим човек, или с някой, когото искате да спечелите.

Лъв – Без особена причина ще се чувствате тъжни и самотни. Ще търсите удоволствие в храната и сладкото. Бихте могли да се размотавате с хора, които не ви подхождат по възраст, възгледи за живота и професионална ориентация.

Дева – Ще бъдете по-чувствителни и докачливи. На партньора ви няма да е лесно да се справи с вас, защото ще сте склонни към критики и дребни провокации за негова/нейна сметка. Ще отмените всички уговорки за излизане и предпочитате да се отпуснете пред телевизора, като гледате програма по желание.

Везни – Весели и усмихнати, няма да позволите на никого да ви разстрои. Пред необвързаните е един вълнуващ ден, пълен със срещи и покани за излизане. Ще излъчвате чар и привлекателност, което ще насърчи другите да се доближат до вас и да се опитат да ви опознаят. Обърнете внимание на здравето си.

Скорпион – Днес е подходящото време и ден за буквално всичко, което искате. Имате достатъчно енергия и насърчение – просто трябва да започнете и да правите всичко. И емоционално, това ще бъде един от по-добрите дни в сравнение с изминалия период.

Стрелец – Всичко около вас днес е твърде натоварено, за да се чувствате много добре, но вие се опитвате да се справяте и „плувате“ в ситуациите, които са ви наложени. Опитайте се да гледате на нещата по-оптимистично, весело.

Козирог – Успявате да вместите всичко в графика си и сами забелязвате, че всичко се разрешава и стабилизира благоприятно. Има дребни проблеми в емоционалните и брачни връзки, липсва разбиране. Колкото и да ви е трудно, трябва да сте отворени към партньора си и да му кажете какво наистина ви притеснява.

Водолей – Днес не всичко върви добре за вас, но ще успеете да обърнете обстоятелствата в своя полза. Емоционално се чувствате стабилни и удовлетворени. Въпреки предизвикателните моменти, които са поставени пред вас, вие успявате да постигнете резултатите, на които се надявате и да блестете пред другите.

Риби – Между вашия партньор и вас има разногласия по много въпроси, въпреки че се опитвате да намерите общ език и решение. С търпение, толерантност и на първо място с любов и отдаденост и как е възможно всичко да се реши по задоволителен начин.

Съветите на Фортуна

В момента Луната е доминираща планета и фокусът е върху въпроси, свързани с дома, семейството и кариерата. Интуицията е силна, докато нуждата от изразяване на емоции е много по-интензивна! Изблици и контрасти не липсват, защото чувствителността и импулсивността водят до напрежение. Не трябва да обиждате никого, нито да мислите негативно!

Поверия за 1 юни:

Ако първите два дни от месеца са дъждовни, тогава юни ще бъде сух.

Ако времето е прохладно, такова ще бъде и в началото на юни.

Ако гарваните грачат силно, тогава чакайте силен вятър.

Ако вали, тогава ще има богата реколта.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.