На Овните се налага да пътуват, Телците да излязат на разходка

ОВЕН

Налага се да пътувате, но в почивния ден няма да свършите планираната работа. Денят е неблагоприятен за делови разговори. На работното място бъдете активни и търпеливи и не отказвайте предложение за доходна работа. Ако не сте внимателни, ще допуснете сериозни загуби до края на деня, които трудно ще възстановите. Вечерта се усамотете с любимите си и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството в празничния ден. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения.

ТЕЛЕЦ

Бъдете предвидливи в намеренията си и коректни към околните. Не се обезличавайте в своето обкръжение в почивния ден, а дайте да се разбере, че се придържате към вашата твърда линия на поведение и държите на мнението си. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на някой друг. Следобед, ако имате възможност и се освободите от работа, излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако вие сте зад волана.  Вечерта няма да пропуснете интимните мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Намерете време в почивния ден и помислете за обогатяване с нови знания, за духовното си и интелектуално израстване. Не се доверявайте на информация, поднесена ви от вашите колеги. Тези от вас, които се занимават с бизнес, да прегледат договорите, които им предстои да подпишат през следващата седмица. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любим и се отдайте на сексуални наслади.

РАК

Оценете постигнатото до момента и в почивния ден поставете началото само на предварително обмислени нови задачи. Планирайте времето си според приоритетите. Ако сте решителни,  блеснете с възможностите си. В противен случай ще се наложи да се справяте с отстраняване на грешки и да губите време което можете да вложите в нещо стойностно. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимия. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

ЛЪВ 

Планирайте работата си така, че в почивния ден да не се преуморявате с непосилни задачи, особено ако са ви поставени неочаквано, но не ги отказвайте с гневен тон и разправия. Оцените надеждността на партньорите си. Не рискувайте. Нестандартният подход при разрешаване на служебни проблеми няма да ви е от полза в този ден. Вечерта се усамотете.  Личните отношения са проблемни.  Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

ДЕВА

Успехът ще ви съпътства и в почивния ден, ако сами сте обмислили и реализирали плановете си. Не обсъждайте с никого намеренията си, за да избегнете разочарованията. Търсете правилните решения. Говорете с колегите си за проблемите на работното място, намерете решение и продължете уверено напред към поставените общи цели. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Звездите предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини, която не е добронамерена. 

ВЕЗНИ

Отново се пригответе за трудности, които са преодолими ако запазите спокойствие и проявите твърдост в мнението си. Следобед, въпреки че деня е почивен, стига да имате възможност можете работите спокойно и в дома си. Ще успеете да завършите започнатото навреме, за да се радвате на една спокойна вечер с вашите близки и любими хора. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

СКОРПИОН

Подгответе се за делови проблеми, които се налага да разрешавате в почивния ден. Заради тях ще промените плановете си и ще се натоварите със задължения, които изобщо не очаквахте. Съветвам ви вечерта да имате време за почивка, за да не се сринете от преумора и напрежение. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не мислете, че можете да омаете интимния си партньор и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванал в изневяра.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви почивен и е изпълнен с трудности. Досадни задължения ще ви развалят настроението, но следобед ще получите признание от колегите си. Ако имате възможност пътувайте. Проведете разговор  с хора, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте се уговорили за среща днес. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачния си партньор заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение. Засегнали сте любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не са изключени неочаквани запознанства, които няма как да избегнете в почивния ден, но пък ако си поставите за цел да ги съхраните, ще заслужите всеобщо възхищение и полза за вас самите. Не бива да пренебрегвате предложенията за допълнителна работа или съдружие, ако са ви поднесени в този ден. Семейни жени да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото до момента и се отдайте на спокойна работа следобед в почивния ден. Не се впускайте в нови занимания и не договаряйте проекти, дори и да ви изкушават. Деловите разговори и срещи са успешни, но е по-добре да ги отложите за следващите дни, ако не сте сигурни в исканията си. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

РИБИ

Днес денят е почивен и сте без настроение на работното място, а причината е във вас самите и притесненията ви, които са безпочвени. Рискувате да си заслужите забележки от ръководството, заради интрига, създадена от колега, който ви завижда. Разчитайте на интуицията си, която ще ви подскаже верните действия. Обмисляйте думите си. Семейните жени да не прекаляват с отсъствието си от дома заради среща с приятелки. Рискувате да създадете проблеми с брачния си партньор. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.