Хороскоп за 1 август 2022

Хаос и нерви в работата на Близнаците, некоректни хора около Раците

ОВЕН

Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, за да не се натоварите до физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект, но не инвестирайте прибързано. Чувствата ви са споделени и хармонични. Бъдете внимателни и не се поддавайте на авантюри, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Няма как да сте щастливи в леглото и да си доставите сексуални удоволствия, ако непрекъснато проявявате претенции към партньора си. 

ТЕЛЕЦ

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от задълженията ви. Имате възможност да започнете предпазливо нови задачи около обед. Прибързаността е забранена. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас. Личните ви отношения могат да се нормализират. Интимния ви партньор се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

БЛИЗНАЦИ

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете всички разпореждания, които са ви дали и които вие на свой ред сте дали на подчинените си и се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизиране завоюваните позициите. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в отношенията. От вас зависи да ги съхраните. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачната си половинка или любимите си хора. Сексът ще ви се отрази добре. 

РАК

Не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от емоционалните ви реакции. Примирете се, че около вас има и не малко некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно.  Въпреки вашето добро желание да се справите с трудностите в личния ви живот, които сте предизвикали сами сте обзети от нервност и предимно женски инат. Вашият брачен партньор е разочарован от поведението ви и ще ви накаже с отдалечаване и липса на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Промените зависят от вас, обмислете ги в детайли. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни, естествено не насила. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки и инвестиции. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите си партньори, които са ви дали мамещи ви, но уви, неизпълними обещания. Ще ви изненада романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни само заради моментното привличане. Бъдете искрени и нежни с любимите си хора, ако искате да изживеете приятни сексуални удоволствия.

ДЕВА 

Очаква ви обичайната рутинна работа, но за съжаление днес е комбинирана с много емоции. Постарайте се да не са негативни, стига да можете да не обръщате внимание на заядливците, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно. В личен план не очаквайте спокойствие, защото ще създадете конфликт с необмислени приказки и хвалби за флиртове и изневери. Постарайте се да разберете, че интимния ви партньор няма желание за сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, дори и ако откажат да ви помогнат. Сами ще се справите по-добре, отколкото ако имате помощници и заслужено ще получите мечтаното признание. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят. Пазете се от проблеми у дома. Отношенията в семейството ви са хармонични, мили жени. Не налагайте мнението си и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

СКОРПИОН

Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода и посоката на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате, че влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция. На несемейните жени Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но след това дълго ще доказват сериозността на своите намерения. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Материалните ви успехи привличат желаещи да се срещнат с вас, за да ви искат заеми, които е редно директно да откажете, за да не търпите загуби. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място, заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви. Възприемайте ги с разум, а не с емоция. Личните отношения са затруднени, мили жени. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Естествения завършек на деня са сексуалните удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

КОЗИРОГ

Очаквайте трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи, а и печелите добре, което е  видно за всички. Затова се чудят и не разбират поведението ви. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви. Постарайте се повярвате в чувствата на партньорите си. Вечерта организирайте приятно гостуване или пътувайте с близките си, за да се разтоварите. Най-добрият начин за доказване на любовта ви са незабравими сексуални изживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете, но това е ваше право. Обмислете началото на нови занимания, но не бързайте да го поставяте днес. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор. 

РИБИ

Стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете с разум и предпазливост нови отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня делови разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал, ако не сте предпазливи. Отидете на гости или си поканете приятели у дома. Самотните жени ще получат признание и успех в личния живот. Вечерта сте уморени. Искате да избегнете секса, но той ще ви разтовари от напрежението и умората. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.