ХОРОСКОП ЗА 11 юни 2022

ОВЕН

Възобновете прекъснати делови партньорства и създайте нови познанства сутринта в този почивен ден, но правилно преценявайте хората.  Работата ви спори, ако сте активни и не се занимавате с чужди проблеми. Бъдете внимателни в отношенията с деловите си партньорите. Не проявявайте излишни амбиции. Очаквайте приятни новини. Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите, появили се на пътя ви в почивния ден, са причина за разногласия на работното място. Докажете, че сте способни да ги надмогнете и ще завишите авторитета си.  Разрешете навреме служебните проблеми, ако искате успехът да бъде с вас. Не пропускайте добрите възможности, дарени ви от Съдбата. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви неблагоприятен и изпълнен с напрежение и неочакваности почивен ден. Избягвайте крайните изказвания. Трудностите са преодолими, ако не си внушите, че някой друг е виновен и поправите грешките си. Интуицията ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

РАК

Денят ви е почивен напрегнат, а вие сте разочаровани от отношенията на ваши делови партньори. При възможност не се натоварвайте с чужди задачи. Пазете се от силни емоции, овладейте ги, за да не ви попречат на работата. Прекарайте повече време със семейството си, ако ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират.

ЛЪВ

Отново сте в отлична форма в почивния ден. Активността ви се засилва, защото сте амбицирани да се докажете като успяващи и незаменими. Слушайте интуицията си, която ще ви помогне да жънете успехи на работното място. Денят е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Предупреждавам ви за непредвидени разходи. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

ДЕВА

В почивния ден се предпазвайте от измами и заблуда, както и от ласкатели. На пръв поглед всички делови предложения изглеждат добри, но ги проверете отново, за да избегнете загубите. На работното място се заемете с текущите си задачи. Възстановяването на хармонията в отношенията ви е една от най-важните ви задачи и в този ден. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ВЕЗНИ

Денят е почивен, но и неблагоприятен за нови занимания и разрешаване на професионални проблеми. Всички около вас са заети със задачите си и отказват да ви изслушат и преценят думите ви. Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудните моменти. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

СКОРПИОН 

Очаквайте разправия в почивния ден заради нечие твърдение, че имате неплатени задължения, дългове и неизпълнени обещания, за които някой около вас ще си „спомни“ в този ден, въпреки че сте се издължили и цели да ви ядосва умишлено. Възможни са материални успехи, отлични приходи, ако сте достатъчно гъвкави, за да не пропуснете шанса си. Разчитайте на помощ от приятели, ако искате изхода да бъде благоприятен. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта в почивния ден  бъдете умерени в думите си, внимателни към околните, но бдителни и предвидливи. Опитайте се да избягвате категоричните изказвания и обидните реплики. Отложете взимането на важни делови решения, ако не е належащо, защото може да си навредите. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Влюбени сте, но и сте неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, за да изпитате силата им, но ще си навредите, мили жени. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

КОЗИРОГ

Неочаквани неприятности с ваши колеги в почивния ден с лекота ще нарушат спокойствието ви, защото не сте очаквали след подадената от вас ръка такива реакции. Емоцията е водеща, заради незаслужени обидни думи, които сте чули да изричат. Ако не я овладеете ще ви донесе финансови загуби. Не се опитвайте инатливо да се обвързвате в делови отношения с непознати хора. Има други начини да отмъстите за случилото се. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

ВОДОЛЕЙ

Поставете началото на реализация на новите си идеи, въпреки че денят е почивен, но не импулсивно, а само ако сте ги обмислили добре. Всички са на ваша страна, ако не сте прекалено импулсивни и не се заяждате за грешки допуснати от вашите колеги, които не ви засягат. Повишение могат да очакват заетите в сферата на банковото дело и финансите. Въпреки трудностите, с които ще се сблъскате, успехът е с вас. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

РИБИ

Направете крачката към начинания в почивния ден, чрез които ще се издигнете на нов кариерен връх и ще подобрите финансовото си състояние, но не на късмет, на него не разчитайте, а се отдайте на упорита работа. Не се поддавайте на погрешни представи за възможностите си и не надскачайте себе си. Бъдете реалисти. Внимавайте с деловите запознанства.  Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот е удоволствие за вас. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.