Хороскоп за 12 юли 2022

Водолеите да проведат делови разговори, Рибите работят с удоволствие

ОВЕН

Ще се сблъскате с агресия от непознати хора на вашето работното място. Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете конфликтите. Отложете  разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и изясняването на отношения. Не са изключени неочаквани  разходи и финансови загуби. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

ТЕЛЕЦ

Заемете се с рутинните си задължения. Разсеяни сте. Предпазвайте се от грешки, които ще навредят и на колегите ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не позволява инвестиции, ако не сте предвидили средствата отдавна и се налага да взимате кредит. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

БЛИЗНАЦИ

Радвате се на спокойствие на работното си място, което ви радва защото ви проправя пътя към възможност да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето образование, ако не работите по любимата си специалност. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото в професионален план и да доведе до загуби, ако действате инатливо-импулсивно. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващ ревността си и целящ само да ви ядосат. Вечерта се отдайте с удоволствие на желан и от двама ви незабравим секс.

РАК

Очакват ви неприятни новини, които ще развалят доброто ви настроение и ще занижат самочувствието ви, ако ненужно се вживеете, защото няма как да сте полезни, въпреки доброто ви желание.  Анализирайте действията си и преценявайте думите си. Деловите разговори са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства – делови и лични. Ще се радвате на ново неочаквано запознанство, скъпи жени. Не се впускайте в изневяра, ако сте семейни, защото дори и да сте привлечени от нечии неустоим чар, сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

ЛЪВ

Денят е добър за равносметка на постигнатото и ще ви помогне да обмислите и планирате задачите си до края на месеца. Трудностите ще преодолявате с лекота. От значение за успеха ви е да анализирате събитията и да сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас. Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ДЕВА

До обед сте много активни. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За съжаление следобед ви очакват разочарования заради нечия некоректност, които ще провалят и намерението ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и грешки, заради липсата на правилна оценка на хората, с които общувате. Не надавайте ухо на клеветите. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

ВЕЗНИ 

Денят от сутринта ви дарява спокойствие и засилва вашата увереност в знанията и уменията ви. Зареждате се с нови сили и ще сте дейни, до степен да дразните колегите си. Изчакайте преди да вземете важни решения. Очаквайте развитие в материалните ви планове. От вас зависи дали ще изживеете положителни или отрицателни промени. Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Блестите в най-хубавата си светлина, ако не проявявате наивност и не позволявате да ви използват. Денят е идеален за обсъждане на възможността да започнете частен бизнес и за преглед на финансови документи, които предстои да подавате. Днес ви предстоят срещи с хора, които ще ви зарадват с комплименти, но с цел да извлекат някаква полза. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте заредени с оптимизъм. Усещането за сигурност се засилва и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на колегите си. Новите запознанства са успешни. Всички делови партньори ви възприемат в благоприятна светлина. В материално отношение също се радвате на успехи. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство. И той не е мислил по този въпрос и би се изненадал много, ако изведнъж заявите че чакате дете. Тогава раздялата ви е сигурна, а сами си отговорете дали ще сте готови на тази крачка?

КОЗИРОГ

Прибързаността ви ще доведе до неуспехи в разговорите, свързани с пари. Не стройте фантастични кули от мечти и илюзорни картини и не градете нереални планове, които са неизпълними, губещи времето ви и без финансово покритие. Слезте на земята. Оценката ви трябва да е реална и да не скрива проблемите и грешките. Бъдете внимателни. Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимния ви партньор и липсата на желание за секс.

ВОДОЛЕЙ

Проведете планираните делови разговори, дори и ако времето ви е по-малко от предвиденото. Бъдете толерантни към чуждото мнение и изслушвайте събеседника си. Ако се налага да обсъждате документи свързани с финанси или покупка на имоти, направете го в присъствието на адвокат и нотариус. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

РИБИ

До обед се чувствате прекрасно и сте активни във всичко, което предприемате, но не бива да да прекалявате с натоварването. Работите с удоволствие. Следобед ще ви изнервят неприятни новини, които ще развалят настроението ви, докато поправите грешките, допуснати от наши подчинени.  Пригответе се за проблеми свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.