Хороскоп за 12 юни 2022

Овните да не бъдат импулсивни, Телците да внимават зад волана

ОВЕН

Бъдете внимателни, разсъдливи и въздържани, за да избегнете грешки на работното място, които ще поправите трудно. Избягвайте новите делови запознанства, особено следобед в почивния ден. Не бъдете прекалено импулсивни. Не се заяждайте за грешките, неволно допуснати от колегите ви, които са поправими. Мечтаете за идеални отношения с партньор, който е ваша стара интимна връзка. Сексуалните ви отношения може да са били прекрасни, но сега нещата са се променили.

ТЕЛЕЦ

В този почивен ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Разсеяността ви е причината за проблемите на работното място и за пропуските ви. Предпазвайте се от ударите на неприятели. Оптимизмът и мнението, че проблемите се разрешават винаги във ваша полза ви лишават от предпазливост. Не пропускайте вечерта да поговорите с любимите ви хора, да разберете какви са желанията им. Запознанствата в личен план и прибързаните сексуални контакти не са желателни, защото ще ви разочароват.  

БЛИЗНАЦИ

Не се впускайте в необмислени промени в почивния ден, само защото искате да докажете на всички колко сте уверени във възможностите си. Ще се провалите до края на деня и никой друг няма да ви е виновен. Професионалните си задължения отхвърлете още до края на работния ден, а след това отидете на ресторант с приятна компания. Вечерта си останете у дома. Поканете си гости или вие отидете при компания, която ви е приятна. Сексуалният ви живот изобщо не отговаря на представите ви за интимна близост. Обмисляте дори раздялата си.

РАК

Пригответе се за проблеми, свързани с промени на вашето работното място, за които научавате в почивния ден. Пазете се от конфликти с ръководството и колегите. Трудностите са породени от ваши действия. На работното си място се справяте отлично. Пътуванията са успешни, но нека друг е зад волана, защото сте прибързани и разсеяни. Денят е идеален за приключения. Срещата с интимната половинка и усамотяването с брачните ви партньори ще ви дарят приятни мигове. Взаимното желание за сексуални удоволствия е още по-пълноценно, ако имате до себе си роден в Телец.

ЛЪВ

Бъдете отговорни в почивния си ден. Преценявайте думите и постъпките си внимателно и с разума си. Ще се радвате на успех, въпреки трудностите по пътя ви. Не се притеснявайте, защото са преодолими. Проведете планираните делови разговори. Обмислете и подгответе за подпис новите договори за сътрудничество. Ваша стара интимна връзка се опитва да съсипе бракът ви. Дразни се от прекалената ви привързаност към брачния ви партньор. Опитите за сближаване и сексуалното му желание могат да се окажат причина за развода ви.

ДЕВА

В този почивен ден сте прекалено до дразнещо дейни, защото вашите колеги искат да си почиват докато работят. За съжаление следобед ви очакват разочарования. Ще ви бъде трудно да прецените правилно новите хора около себе си. Със задачите си се справяте добре. Въпреки това начинанията са нежелателни. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Вечерта не са изключени проблеми с брачния или интимен партньор. Поведението ви в последните дни създава впечатление, че сте изневерили. Ако имате намерение да се разделяте с интимните си партньори, се откажете от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Очакват ви неприятни новини в почивния ден, които ще ви развалят настроението и ще занижат самочувствието ви, особено ако са свързани с ваши задачи, неоценени както очаквате. Възможен е конфликт с ръководството. Анализирайте действията си. Застрашени сте да попаднете в мрежата на измамници, които искат да печелят чрез вашия труд. Самоанализът е задължителен. След обяд се пазете от интриги и клюки, които искат да докажат, че мамите интимната си половинка. Вечерта си създайте романтична обстановка, поговорете откровено за случилото се и се отдайте на сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Денят е почивен и от сутринта се познава и ви позволява да постигнете успех в материално отношение, но ако се оставите във властта на емоцията, завладяваща ви на моменти без причина, рискувате да го провалите. От вас се изисква единствено предпазливост. Прозорливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с трудностите на работното място. Няма да липсват и разправии в семейството ви, заради нервност, която трудно прикривате. Семейните и сериозно обвързаните могат да се разтоварят от напрежението, като се отдадат на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

По-добре се откажете от намерението си да пътувате, освен ако не сте зад волана, защото в почивния ден отивате на почивка. На работното място избягвайте конфликтите с колегите и ръководството, които ще предизвиквате сами, ако прекалите с опитите да наложите мнението си.  Пригответе се за проблеми, които могат да доведат до конфликт в следващите дни. Усложненията в семейните отношения са породени от нежеланието ви да проявите разбиране към близките си. Интимният ви живот и в този ден е проблемен. Сексуалните ви отношения са в противоречие с очакванията ви и за съжаление с изискванията ви към интимните ви половинки. 

КОЗИРОГ

Прибързаността ви в почивния ден ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари или с големи инвестиции. Бъдете внимателни и не се опитвайте да прикривате от партньорите си финансови проблеми, ако ги имате и сте притеснени. Опитайте се да избягвате критичните изказвания. Не иронизирайте събеседниците си, ако доловите техни грешки или липса на знания по обсъжданите въпроси. Личните ви отношения са стабилни, но ако предишния ден сте се изкушили да флиртувате и днес продължите, проблемите ви са сигурни. Не бъдете критични към брачния си партньор, ако с това поведение целите да му попречите да се съмнява с чувствата ви.

ВОДОЛЕЙ

Проведете важните делови срещи и разговори, ако можете да ги уредите за почивния ден. Единственото изискване е да изслушвате събеседника си. Ако се налага да подписвате важни документи, направете го следобед. Пазете се от некоректни хора, които сте предизвикали с действията си и манията си за величие, избликнала в неочакван момент, който сте забравили. Несемейните жени да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. В семействата без деца може да бъде заченато бебе. Сексуалният ви живот изисква да сте предпазливи, за да не си създадете проблеми с партньора си, ако не сте сигурни в чувствата си.

РИБИ

До обед в почивния ден се чувствате прекрасно и сте активни, вървите бързо към завършване на поставените задачи. Направете корекции на плановете си, свързани с вашето работно място и с професионалните ви цели. Пригответе се за промени. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Конфликтът с ръководството е неизбежен, ако сте нетактични. Не е изключена разправия с любимите ви хора. Причината е поредното отсъствие от дома, след като сте уговорили романтична среща или вечеря. Дори и ако закъснеете, изпълнете даденото обещание, а след това си подарете взаимни мигове на сексуални удоволствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.