Хороскоп за 13 юли 2022

Овните да не пътуват на големи разстояния, Телците да не подписват документи

ОВЕН

Въпреки плановете ви за деня, не ви съветвам да пътувате на големи разстояния, защото сте разсеяни и са възможни конфликти и глоби на пътя. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи конфликти с ръководството. Възможни са и трудности свързани с неспазени делови обещания. И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото и се заемете със задълженията си, обвързани със задгранично съдружие, ако е планирано, за да не ви провали. Ако трябва да подписвате документи, не го правете в този ден. Огледайте ги добре, прочетете всичко поне два пъти, за да не допуснете грешка, която да ви струва заплатата. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност.  Ако си позволите прибързано сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за бъдещите проблемите.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от информация, която ще се окаже подвеждаща и ще ви донесе финансови загуби, от които трудно ще успеете да се възстановите. Разчитайте на интуицията си. В контактите с партньорите си не правете крайни изказвания, за да си спестите проблемите. Дайте си заслужена почивка след края на работния ден. Днес решете дали да продължите живота си с интимните си партньори. Преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно.

РАК

Съветвам ви да сте внимателни при разговори и срещи вашето работно място. Избягвайте излишните разговори и отложете взимането на важни решения. Ново делово запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви, въпреки предупреждението да внимавате кого допускате до себе си. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

ЛЪВ

Промените са свързани с професионалните ви стремежи и с личния ви живот. Завършването на задачите на работното място ще ви донесе уважение и стабилизиране на изграденият авторитет. Ако избегнете негативното влияние на ваши колеги на работното място и не инвестирате прибързано, ви очакват финансови успехи. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. 

ДЕВА

В този ден се вслушайте в шепота на вашата интуиция, която ви води в правилната посока. Не се вживявайте много, ако ви поднесат неприятни новини, за да избегнете стреса. Заемете се работата си, но с такт и търпение и без начинания. На работното място уговорете срещите си до края на тази и за следващата седмица. Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. 

ВЕЗНИ

Най-добре е да застанете отстрани и да наблюдавате ставащото около вас. Очаквайте проблеми и се предпазете от измами и грешки. Радва ви новини за предстоящи финансови постъпления. Начинанията са изключени, но можете спокойно да завършите започнатото. Създайте хармония в интимните си отношения, а ако сте семейни, мили дами, с брачния си партньор. Ако сте сгрешили, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, които стабилизират отношенията ви.

СКОРПИОН

Не е желателно да пътувате в този ден, от една страна заради нервност, от друга защото сте склонни на агресия на пътя. Не съсипвайте настроението си заради неосъществени очаквания. На работното си място жънете успехи, ако се дистанцирате от рискованите начинания. Рискувате да предизвикате скандал с близките си. Внимавайте и не допускайте непредвидени разходи. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. 

СТРЕЛЕЦ

Чувствате се отпаднали и работата, с която трябва да се справите, ви се вижда трудна. Най-добре за вас е да работите съвместно с колегите си. Не пропускайте възможността за нови полезни запознанства, но внимателно и разума си ги преценявайте. Контролирайте емоцията. Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Не се захващайте с нови занимания, колкото и да ви се иска да го сторите в този ден. Този ден не е благоприятен за целта. Настроението ви отново ще се развали. Колебанието и отстъпчивостта при срещи също няма да са ви от полза. Разговорите, които водите са успешни. Несемейните жени могат да намерят половинката си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че една бременност ще ви обвърже за цял живот.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете особено предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения. Не са изключени сериозни провокации. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и веднага ги поставете на място, стига да знаете кои са, но не и заради предположения, за да не засегнете хора, които нямат общо със случващото се. Ако сте семейни и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка. 

РИБИ

Трудностите ще ви ядосат със ставането. Не водете ненужни разговори, не спорете, защото няма смисъл да се натоварвате с неразбиране от страна на вашите колеги. Отложете важните си делови срещи, ако са свързани с инвестиции. Пазете се от поредните делови запознанства, които ще изиграят неблагоприятна роля в живота ви. Бъдете внимателни и предпазливи. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.