Хороскоп за 14 юли 2022

Похвали и признание за Близнаците, Раците да не губят решителността си

ОВЕН

Грешки, които не сте забелязали могат да се превърнат в сериозна пречка на пътя ви. На вашето работно място ще се окажете в центъра на конфликт, от които ще се изнервите допълнително. Не правете планове за пътувания и за финансови инвестиции. Рискувате да претърпите неочаквани загуби, заради неправилна преценка на материалната ви стабилност. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ТЕЛЕЦ

Опитвате се да блеснете с уникалните си идеи на работното място, но може да не бъдат приети и да чуете иронични подмятания. Не пропускайте да покажете на колегите си, че цените тяхната помощ, ако искате да ви обърнат внимание. Проведете среща с тях, а ако сте на ръководен пост  и успеете да се организирате говорете и с вашите подчинени. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Упоритостта ще ви бъде полезна на работното място и ще ви зарадват похвали и признание. Притежавате завидна трудоспособност и както винаги отхвърляте много задачи за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача, не се оглеждайте за трудности, а пристъпете към действие веднага. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор. 

РАК

Предупреждавам ви да не влагате излишни надежди, че ще постигнете целите си на работното място. Контролирайте емоциите си. Не губете решителността си и въпреки трудностите използвайте възможността да блеснете с уменията си. Овладейте емоцията си ако се опитват да омаловажават вашата работа. По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви задери със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

ЛЪВ

Не се концентрирайте върху проблемите си на работното място, защото бързо ще се справите с тях в днешния ден. Повярвайте в силите си и ще се убедите сами на какво сте способни. Оптимизмът и мнението, че всичко ще се разреши във ваша полза могат да попречат да видите възможните удари отстрани. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

ДЕВА

Пътувайте и не забравяйте да подкрепите колегите си. Заредете се с оптимизъм. Успехът е с вас. Не насочвайте вниманието си само върху личните си проблеми и не ги превръщайте в драма, за да осъществите деловите срещи и разговори, които ви дават възможност за нов професионален скок. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор инатливо и без да осъзнавате последиците. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и свързани с незабравими изживявания.

ВЕЗНИ

Предстои ви ново делово запознанство, което преценявайте добре, за да не съжалявате. Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Овладейте емоцията си. Разсеяността и песимизмът ви пречат за правилната оценка на ситуацията. Освободете се от тях на всяка цена. Запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

СКОРПИОН

В този ден са възможни конфликти и недоразумения, които ще ви отнемат много сили и ценно време, но няма как да ги избегнете. Необходимостта да получите на всяка цента признание, ще ви създаде много проблеми. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера. В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори, защото не само ще сте разочаровани, но може да се окажете използвани.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте в центъра на общественото внимание и с лекота ще достигнете привидно непостижимо. Разумът и интуицията ви помагат в сложна ситуация на работното място. Не е изключено да получите финансова подкрепа, ако се заредите със  смелост и търпение. Успехът е на страната на работещите в интелектуалната сфера. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Този ден, ако се съобразите със ставащото и сте гъвкави в думите и действията си според ситуацията, обещава да е спокоен и творчески. Бъдете дейни, но без агресия и емоционални реакции. Разговорите с делови партньори преценявайте в дълбочина, защото могат да се окажат неочаквано разочароващи. Избегнете неприятностите, породени от неочаквани събития. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ще ви разтоварва от напрежението.

ВОДОЛЕЙ

Ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от неволно допуснати грешки и от нежеланието ви да приемете съветите от страна на колегите си. Трудностите са преодолими, ако признаете вината си за ставащото на работното място и поемете своите отговорности, за да получите помощ от вашите колеги, а началниците ви да проявят разбиране. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

РИБИ

Сутринта не е изключено да изяснявате отношенията си на работното място, въпреки че нямате желание да го сторите в този ден, но и нямате избор. Пък и ще ви олекне.. Отпадналост и напрежение, причинени от преумора, ще ви следват и днес и през цялата седмица. Постарайте се да завършите поетите задължения на работното си място. Не прехвърляйте задачите  на колегите си. В личните отношения ще имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.