Хороскоп за 17 юни 2022

Стрелците да подновят приятелства, Козирозите с творческо отношение към задачите

ОВЕН

Денят е благоприятен за нови делови запознанства, но ги преценявайте преди да сте споделили плановете си. Те, ако ги приемете,  ще ви помогнат да застанете на ново интелектуално и професионално равнище. Разчитайте на себе си, за да се справите със задълженията си. В материално отношение жънете успехи, ако сте заети с търговска дейност. Ако днес се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

ТЕЛЕЦ

Вместо да си създавате допълнителни проблеми на вашето работно място, се задълбочете в задълженията си. Само ако е неотложно се заемете с оформянето на важни финансови документи, свързани с предстоящи инвестиции. Предпазвайте се от грешки, породени от вашата наивност и доверчивост. Разправията с партньора ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако не проявявате агресия в леглото, за да си отмъстите незнайно за какво.

БЛИЗНАЦИ

Стремежът ви към признание в този ден ще доведе до прекалено усърдие на работното място, което ще се отрази зле на отношенията с вашите колеги, но и на личните ви отношения. В края на деня не е изключен конфликт с вашите колеги. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте финансови постъпления. Вечерта сте готови да пренесете лошото настроение от работното място у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания. 

РАК

Денят е благоприятен за пътувания и запознанства, но не безразборни или заради нечие настояване, а защото са планирани от вас преди време. Следобед ви изненадват с неочаквани радостни новини за постигнатия успех от вас и вашите колеги и за финансови постъпления. Обмислете новите начини за материалната си стабилизация. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас.

ЛЪВ

Въведете ред в документацията си, особено ако имате ваша фирма. В този ден се справяте бързо и успешно с най-неотложните си задачи. Вашите колеги ви подкрепят с удоволствие. Ако днес споделите с тях новите си идеи, увеличаващи възможностите за материални успехи, ще застанат на ваша страна. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

ДЕВА

Денят ви позволява да се справите с покупките за вашия офис при минимални разходи. Не взимайте прибързани решения за промени, за да не се провалите неочаквано и болезнено и да се налага да започвате отначало. При възможност проведете разговорите си свързани с бъдещи финансови инвестиции. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

ВЕЗНИ

Не се захващайте с рисковани занимания. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Следобед очаквайте новина. Подчинете се на Съдбата си и не натоварвайте психиката си с грижи и чужди проблеми. Възможни са финансови загуби. Всички нови предложения, които са привидно печеливши, ще ви провалят, ако ги приемете. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен за вас предимно във финансово отношение. Не е изключено да научите за неочаквана имотна придобивка. Във вашите лични отношения са възможни проблеми. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и ви е необходима тяхната помощ. Ще ви помогнат да се справите бързо със задачите си. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

СТРЕЛЕЦ 

Подновете приятелството си с хората, с които отношенията ви бяха обтегнати, заради недоразумения, породени от вашата незрялост. Ще се справите с неприятностите, но не и без помощта на вашите близки. Не се инатете на работното място и не спорете с колегите си без причина заради лошото ви настроение. Не пътувайте. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Очакват ви проблеми в личния живот, които е добре да разрешите в този ден. Работете върху себе си и променете отношението си към вашите близки. Творческото отношение към задачите на работното място ще ви дари успех. Положителните промени ще ви заредят с добро настроение и ще разчупят рутината на вашето ежедневието ви. Типичната за вас импулсивност и променливост в чувствата може да ви навреди. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Проблемите на работното ви място не са сериозни. В състояние сте да ги избегнете и да изясните бързо недоразуменията. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата ви стабилност. Следобед сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания. Нищо няма да се получи и провалът в леглото ще ви депресира.

РИБИ

Бъдете добронамерени и простете на хората, които са ви засегнали. Следобед очаквайте новина, която ще ви изненада приятно, защото е свързана с ваш успех. Отново сте надскочили вашите колеги. Активността на работното ви място е гаранция, че ще реализирате поставените цели, макар и с повече от очакваните усилия. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.