Хороскоп за 18 юни 2022

Печеливша работа за Водолеите, дългоочаквани резултати радват Рибите

ОВЕН

Най-накрая след доста сериозни колебания и самоанализ, в почивния ден успявате да преодолеете съмненията във възможностите си. Нарастват творческите ви способности. Началото на нови занимания е нежелателно, ако не са обмислени предварително. Очакват ви промени. На работното място ви радва новина свързана с финансови постъпления. Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Всички разговори, които провеждате в почивния ден,  са успешни стига да сте наясно с вашите цели и нови проекти. На работното  място цари хармония, но не мога да кажа това и за отношенията ви у дома, които са на ръба на изригваща вулканична лава. Бъдете внимателни с близките си. Ако развивате собствен бизнес, бъдете още по-предпазливи, защото именно те могат да ви провалят. Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

БЛИЗНАЦИ

Ако в почивния ден сте на вашето работно място, се пригответе за служебни проблеми. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с вашите колеги заради практически неуредици, които са причината да отстъпите от принципите си. Бъдете предпазливи при взимане на крайни решения, за да сгрешите. Концентрирайте се, за да избегнете пропуските и при изпълнението на поставените ви задачи. Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

РАК

От сутринта в почивния ден бъдете отговорни и се отдайте изцяло на работата си, за да се справите със задачите си и да блокирате действия на неприятели, които могат да ви навредят. Не реагирайте прибързано, а най-добре е изобщо да не намесвате. Не стойте дълго пред компютъра на работното си място. Не допускайте лични проблеми да съсипват деня ви. Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ЛЪВ

Променете отношението към колегите си и в почивния ден не критикувайте, за да постигнете хармония на работното място и в личният живот. Длъжни сте да оцените реално възможностите си и да не ги надскачате, колкото и искате да напредвате към нов кариерен връх. Ще платите с наказание или орязване на заплата, ако сте допускали сериозни грешки на работното място. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. 

ДЕВА

Днес, въпреки че денят е почивен,  си сътрудничите с хора, които ви помагат да реализирате полезните промени в живота си, които ви притесняваха. Бъдете готови за активни действия, представете новите си идеи, ако искате да изявите възможностите си. Работата ви спори. Начинанията са успешни, но започвайте новото с мярка и предпазливост. Въпреки това бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Предразположете интимния си партньор към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

ВЕЗНИ

Желанието ви да сте дейни нови очакваните резултати, въпреки някои трудности на пътя ви. Успехите в професионалната област ви зареждат с оптимизъм и с желание да сте още по-активни. Денят почивен, но е идеален за занимаващите си с творчески професии. Не се доверявайте на странични съвети, не се поддавайте на емоцията, ако имате намерение да направите завой към нещо ново. Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

СКОРПИОН

Предпазвайте се от рисковани действия в почивния ден, за да избегнете бъдещи проблеми, които може да се окажат непреодолими и потискащи ви. Бъдете внимателни и прозорливи. Постарайте се да отмените ненужните разговори, ако ви губят времето. Отложете също и взимането на важни решения. Пазете се от нови запознанства. Стабилизирайте постигнатото до момента. Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да продължат съвместния си живот и да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден не проявявайте егоизъм и алчност, без значение към кого и защо, може би не свързано с пари. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с хората от обкръжението ви, заради несъгласие и разминаване на мненията, а вие упорито отказвате да приемете чуждите. Работете умерено и си наложете спокойствие. Деловите разговори и срещи са успешни. Не ги отлагайте. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

КОЗИРОГ

В почивния ден ще усетите прилив на сили. Оптимизмът ви пречи да сте прозорливи и в същото време умерени. Постъпките ви няма да са добре преценени, нямате време да мислите продължително, а задълбочено още по-малко. Пазете се от недоброжелатели. Не споделяйте плановете си. На работното място рискувате да си създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Предстоят ви разправии  у дома. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. 

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за печеливша работа, която не бива да отказвате, въпреки че деня е почивен. Дори и да ви се стори натоварваща, се справяте блестящо. Няма да ви спестят похвалите, признанието и уважението, а и ще ви зарадва парично поощрение. Трудностите на работното ви място, ако се появят,  възникват по вина на вас самите, но успявате да ги надмогнете. Постарайте се да не допускате финансови загуби. Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

РИБИ

Радват ви дългоочаквани резултати от положен преди време труд. На работното място се вглъбете в задълженията си, за да се справите успешно с всичко, което сте си поставили за цел за почивния ден и дори да поставите ново начало. Разрешаването на не малко висящи отдавна и текущи проблеми ще ви донесе удовлетворение и ще ви даде възможност да въздъхнете спокойно. Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.