Хороскоп за 2 август 2022

Лъвовете да не започват нови задачи, Девите да уволняват без колебание

ОВЕН

Преценете дали да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза, но нека бъде добре обмислено. Общуване с колегите ви е хармонично и без особени сътресения. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте. 

ТЕЛЕЦ

За да успявате и да сте доволни от себе си не надценявайте възможностите си в този ден. Избегнете рискованите сделки, защото загубите са възможни и неочаквани, а вие ще ги приемете болезнено. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в работата си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си или интимен партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на сексуални мигове

БЛИЗНАЦИ

Не са изключени проблеми с колегите ви, ако не сте в отпуск и сте на работното си място, защото спорите без причина и сами създавате напрежение. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс. 

РАК

Днес ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, а приходите идват навреме за си организирате почивката и по празниците. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо. Деловите разговори са успешни и ще преминат в разбирателство и взаимно съгласие за бъдеща работа. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. Принадлежите  на любимия си изцяло, но сякаш се страхувате да го покажете. Променете поведението си. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте, ако имате конфликт, да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

ДЕВА

Без колебание и без угризения на съвестта подгответе необходимите служебни промени в този ден, дори и ако се налага да уволнявате. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите заслужено  признание. В личния ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

ВЕЗНИ

На работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност и чувството ви за непогрешимост ви вредят. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Във ваша полза е начинанията ви да са обвързани с полезни делови запознанства, но ги осъществете с прозорливост и предпазливост, с разумна преценка. Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

СКОРПИОН

Аспектите на планетите отново не благоприятстват активна работа в този ден, но не пречат да обмислите начинанията. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от яростен гняв. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес, които са нарочни, за да ви ядосат. Избягвайте запознанствата, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми. 

КОЗИРОГ

Преди обед не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти  заради невъзможността да реагирате спокойно на думите на вашите колеги, свързани с опит да ви противоречат. Поставете внимателно началото на нови занимания. Ще срещнете трудности в общуването. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор.

ВОДОЛЕЙ

Не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите пред вашите партньори, колеги и началници. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви потискат.  Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни. 

РИБИ

Ваши делови партньори ще споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да насрочите рекламната кампания. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо, избегнете провалите, причинени от вас самите. Избягвайте задължително и новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.