Хороскоп за 2 юли 2022

Непредвидени разходи за Близнаците, Раците будят възхищение

ОВЕН

Ще постигнете успех, ако в почивния ден се занимавате с недвижими имоти и сключване на търговски сделки за стоки в сферата на строителството.    Търсете нови възможности за стабилизиране на материалното си състояние, без значение с какво се занимавате. Избягвайте съмнителните и рисковани предложения. Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място.  Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина.

ТЕЛЕЦ

Откажете пътуване, което, въпреки че денят е почивен и може да ви е приятно,  е свързано с големи разходи и ще намали спестяванията ви. Завършете текущата си работа. Не се поддавайте на желанието за промени. Начинанията няма да са успешни. При необходимост и ако е възможно отменете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен. Въздържайте се от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от импулсивност и емоция. До обяд е най-добре да не договаряте важни срещи, защото промените в деня могат да се окажат неблагоприятни за вас. По-добре поставете черта под старите си задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби. Следобед в почивния ден посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. 

РАК

Днес, в почивния ден, сте център на внимание сред хората от вашето обкръжение. Впечатлявате ги с уменията си и будите възхитата им. Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви реализация на ваши стари планове. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие преди скандалът да е достигнал необратимата си точка.

ЛЪВ

Обзети сте от неблагоприятно влияние и негативни емоции, въпреки че деня е почивен. Подражателството не ви помага, а ви вреди. Самоувереността няма да разреши проблемите ви. Денят не позволява сериозни занимания с преките ви служебни задачи задачи. Наложете си спокойствие, ако се налага пряката ви намеса на работното място. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени.

ДЕВА

Осъществете  в почивния си ден, при възможност в неформална обстановка, планираните срещи и контакти. На заетите в деловата сфера ще се отдаде дългоочакваната възможност да изгладят финансови разногласия с партньорите си. Не се самозалъгвайте. Не сте безпогрешни. Ако някой ви засегне, подценявайки професионалните ви качества, премълчете, за да избегнете конфликтите. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана.

ВЕЗНИ

Бъдете стабилни в поведението и в отношенията си, за да запазите завоюваните позиции на работното си място, въпреки че деня е почивен. Напрежението може да се засили, ако се вживеете в измислена от ваши неприятели привидно неприятна новина. Съветвам ви да не бързате с решението си за нови инвестиции. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите.

СКОРПИОН

Препятствията в почивния ден са преодолими благодарение на вашата упоритост на работното място и при провеждане на делови разговори, но не давайте предимство и на ината си. Обмислете предстоящите търговски сделки. Денят ви напомня за неразрешени делови проблеми. Анализирайте постъпките си, обмисляйте действията си и ще избегнете грешките. Семейните ви отношения се нормализират. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия днес.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден сте в състояние да избегнете неочаквани финансови загуби. Не харчете пари за ремонти и ненужни покупки, особено ако продължително време сте били без работа. Навреме коригирайте грешките си, за да не си навредите през следващата седмица. Не трябва да сте прибързани, за да не пропуснете поднесените от Съдбата добри възможности за професионална изява. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

КОЗИРОГ

Денят е почивен, но е благоприятен, ако успеете да овладеете емоционалните си реакции и прекалената си чувствителност и да преминете към    осъществяването на идеите. Важно изискване е да сте ги обмислили добре и да сте уверени в себе си. Ако плановете ви са перспективни и успеете да убедите колегите си ще получите помощта им. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден може да се изкушите да поставите прибързано начало на нови занимания, които няма да бъдат успешни. Обмислете ги добре днес и си дайте още малко време за детайлна преценка на вашите намерения. Не взимайте прибързани решения. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте добре. Осъществете пътуване. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора.  По-добре се откажете от секса.

РИБИ

Постигнете поставената цел като концентрирате силите си само в служебните си задачи, въпреки че деня е почивен и искате да се отдадете на развлечения. Съобразете се с изискването да не сте прибързани. Във ваша полза е да не прекалявате с претенциите си към хората около вас. Успехите ви предизвикват завистта на околните, ако прекалявате с хвалбите си. Прибързаността е забранена. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.