Хороскоп за 21 юли 2022

Начинанията на Телците са успешни, Рибите да не ревнуват без причина

ОВЕН

Очаква ви успешен ден. Заемете се с разрешаването на неотложни проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете възможностите си. Не странете от деловите запознанства, защото могат да ви донесат единствено полза. Изненадата е в подкрепата, която получавате от влиятелни личности. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ТЕЛЕЦ

Не предприемайте промени на на вашето работно място, ако не сте ги съгласували с колегите си.    Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни и не превишавайте скоростта. За да постигнете професионален успех си поставете ясна и конкретна цел. Начинанията са успешни. В личният живот може да настъпи охлаждане на чувствата,    заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

БЛИЗНАЦИ

Необичайните теми за разговор, които ви подхвърлиха са причина да не ви се работи, добър повод за желанието ви да се отдадете на развлечения. Спешна служебна задача ще наложи да реагирате веднага, за да се справите до обед. Не разпилявайте енергията си напразно в ненужни занимания, дори и да са ви интересни. Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

РАК

Не прекалявайте с претенциите към колегите си,    защото ще ги изнервите и дистанцирате от себе си. Бъдете внимателни, ако искате да разчитате на подкрепата им. Ако се налага да посетите коктейл, обърнете внимание на облеклото си, което е от значение за вашите бъдещи контакти. Влюбени сте, но и сте неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите, за да изпитате силата им, но ще си навредите, мили жени. Ако изневярата се състои само в обяд или вечеря, не е фатално, но не си позволявайте сексуален контакт.

ЛЪВ

Трудностите на работното място са предизвикани от ваши действия, защото сте решили инатливо да действате така, както си знаете, за да наложите нови правила. Бъдете отговорни към задълженията си. Преценявайте думите и постъпките си, защото дори и възможния успех може да се превърне в провал. Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Желанието за сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор.

ДЕВА

Разочаровани сте, че около вас за пореден път са се оказали хора, които се стремят да ви използват. Не се поддавайте на увещанията им, че ще ви върнат заема, който ви искат. От активността ви на работното място зависи успешното приключване на месеца    и печалбата ви през месеците до края на годината. В интимните отношения се радвате на приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ВЕЗНИ

Очаквайте неприятности свързани с новите ви идеи и предложения, които не сте поднесли разбираемо и не сте споделили за бъдещото им развитие. На коктейл на който ще присъстват и влиятелни личности е по-добре да не споделяте плановете си. Успехът изисква да сте тактични, ако сте на работното си място. Ще си спестите трудностите. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот е удоволствие за вас. 

СКОРПИОН

Бъдете внимателни. Прибързаността е забранена, дори и ако сте планирали начинания. Не се опитвайте да надхвърлите възможностите си на работното място. Бъдете критични към недостатъците си. Финансовите ви успехи от предишните дни днес са причина за завист у колегите и приятелите ви. Обогатете се с нови знания. Денят е благоприятен за вас, скъпи жени. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора, особено ако снощи сте получили отказ за сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Ще осъзнаете, че имате възможност за професионална изява, за която до този момент не сте се сетили. Въодушевени сте, но обмислете добре всичко, преди да поставите ново начало. Знанията ви и умението да разсъждавате задълбочено ви дават шанс да оцените правилно ставащото на работното място. Не изневерявайте на вашите принципи. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото.

КОЗИРОГ

Днес сте притеснени от неочаквани трудности, причинени от делови партньори, с които сте уговорили среща. Очакват ви неприятни разговори, които ще приключат преди обед. Въпреки трудностите се заемете със задачите си, които трябва да завършите на работното място. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това е още един повод за разправия. По-добре не ги пропускайте.

ВОДОЛЕЙ

В този ден се опитайте да застанете стабилно на мястото си и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока. Съдбата ви закриля ако сте разумни. Избегнете прибързаните действия. На работното си място не допускайте намеса на колеги, които стоят далеч от вас и нямат право да ви дават съвети. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелан от вас партньор ви депресират.

РИБИ

На работното си място сте в състояние да объркате всичко, с което се захванете. Отстранете грешките си и не бъдете наивни, надявайки се че ще се случи чудо и някой ще свърши това вместо вас. Колебанието при делови разговори ви вреди. По-добре ги отложете, след като никой не може да ви задължи да ги провеждате. В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина.Не се колебайте да докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и си доставете незабравими сексуални наслади.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.