Хороскоп за 22 юни 2022

Везните се справят с големи проблеми, Скорпионите си печелят врагове

ОВЕН

Изпълнени сте с надежди и планове, повечето от които са постижими и са достатъчна причина да не се чувствате разколебани, въпреки опитите да ви откажат от тях. Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Очаква ви успех на работното място, който може се смени и с разочарование. Семейните ви отношения се нормализират. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

ТЕЛЕЦ

Сами сте си виновни за срива и неуспехите, които са наказанието ви заради нежеланието да чуете мнението на околните, което ви носи полза. Липсва ви достатъчно самочувствие. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Опитайте се да постигнете добри отношения  у дома. Несемейните да очакват предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

БЛИЗНАЦИ

Общуването с партньорите ви носи радост, която може да бъде помрачена от предстоящи неприятни задължения, но се налага да се заемете с тях. Неочаквани постъпки са причина за усложняване на отношенията ви. Не прекалявайте с претенциите към деловите си партньорите си. Не подписвайте важни финансови и банкови документи. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си и се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК 

Откритият разговор с колегите ви ще ви помогне да премахнете напрежението. Предприемете делово пътуване, което ще ви донесе успех и признание, а и ще ви помогне да се отпуснете от напрежението. Следобед не размисляйте дълго дали да промените живота си. Съгласете се на предложенията за бъдещ съвместен бизнес. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора.  По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

ЛЪВ

Днес е време да се заемете със задачата да обмислите плановете си за нови занимания, ако сте преценили, че са печеливши за вас. Пътуванията са успешни, ако не сте зад волана, за да избегнете проблемите с пътната полиция. Зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

ДЕВА

Очакват ви сериозни финансови проблеми. Възможни са финансови загуби и провал на плановете ви за деня, ако не сте достатъчно гъвкави и се съгласявате с всички предложения. Предложенията за привидно полезни промени, които ви обещават нова работа, са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно. Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.

ВЕЗНИ

Ще се справите и с най-големите си проблеми, ако не сте прибързани. Следобед избягвайте контактите и познанствата, заради напрежение в отношенията с вашите колеги и делови партньори. Желанието ви да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове. 

СКОРПИОН

Разправии в семейството ще ви развалят настроението. Не правете компромиси със себе си, за да не загубите верни приятели и да не покажете слабост пред вашите колеги, които ви възприемат като борбени и силни личности. Ще си спечелите врагове, заради факта, че не са могли да изсмучат още блага от вас, защото ви завиждат за професионалните успехи. Посветете време на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията. Не се отдавайте на изневери и секс извън семейството, защото ще съжалявате горчиво още в следващите дни.

СТРЕЛЕЦ

Денят е изпълнен с планове и нови надежди. Повечето от тях ще станат причина за усложняване отношенията ви с приятели и колеги, които не са съгласни с вашите рисковани намерения. Засиленият стремеж към печалба, който е причината да се заемете със задачи, по право принадлежащи на друг, ще ви спечели враждебно отношение у колегите. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо отношенията си защото сексуалният ви живот е пред пълен провал.

КОЗИРОГ

Посветете сутринта се на задачи свързани с вашето семейство. Не се карайте с близките си в първия ден от седмицата. Направете необходимите покупки преди работа, а след това се заемете със служебните си задачи. Постепенно възстановете отношенията с деловите си партньори, които съсипахте с необмислените си действия. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес се срещнете с хора, които настояват да се запознаят с вас, ако сте обмислили възможностите за обща работа или за вашия отказ от такава. Ще се обогатите с нови знания, които са ви полезни ще ви донесат успехи. На работното си място бъдете умерени и тактични. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

РИБИ

Сами ще разрешите проблемите, възникващи на пътя ви в този ден. В отношенията с близките ви ще настъпи спокойствие. Използвайте го, за да се отдадете на активна работа. За тези, които творят или се занимават с изкуство, за талантливите, Съдбата дава шанс за изява. Трудностите, които ви притесняват на работното място, са преодолими. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите. Вредите на отношенията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.