Хороскоп за 23 юли 2022

Рибите да не се разпиляват с различни занимания, Овните да осъществят полезни делови срещи.

ОВЕН

Активни и импулсивни сте в почивния ден и всички са стреснати от поведението ви. Успехът не ви позволява да сте напористи и да налагате мнението си на работното място, дори и ако не го приемат. Не прекалявайте с желанието си да въвеждате ред. Отхвърлете с успех всичките си изостанали задачи. Осъществете неочаквани, но полезни делови срещи. Вечерта се отдайте на чувствата си и на любимите си хора. Не сте настроени за интимни мигове и сексуални изживявания, защото сте разочаровани от поведението на интимния си партньор.

ТЕЛЕЦ

Обогатете се с нова информация свързана със служебните ви задължения в почивния ден. Искате да смените професионалното си обкръжението, което по ваше мнение сте надраснали, но деня не е подходящ.  Анализирайте действията си и бъдете критични към собствените постъпки, планове и стремежи. Радвате се на стабилност в семейния живот и хармония в интимните отношения. Въпреки това не пропускайте да показвате чувствата си. Сексуалните отношения започват да ви изнервят, защото мислите, че не сте единствените интимни партньорки на любимия.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че деня е почивен, ще обсъждате с вашия началник начинание, свързано с риск. Ще изживеете разочарование, че иска да замразите работата си по започнат интересен и доходоносен проект, въпреки че той ви го е възложил. Нервни сте и може предизвикате загуби. От вас зависи да не се предавате във властта на чувствата. Търсенето на работа днес ще се окаже неуспешно. Откажете се. Прекалените емоции в семейството ви, които ви лишават от личната ви свобода, са причината за желанието ви да изневерите. Не сте готови да простите обидите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

С лекота ще се справите с проблемите си в почивния ден. Не се занимавайте с търговия, за да си спестите финансови загуби. Общуването с много хора ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Заредете се с търпение и заемете изчаквателна позиция. Постарайте се да не се разсейвате със странични задачи, които ви пречат на основната работа. Очаквайте щастие и успехи с брачната половинка, а също бременност, която ще ви дари мечтаното раждане на дете в семейството. Сексуалният ви живот се нормализира. Постарайте се да не проявявате агресия в леглото. 

ЛЪВ

В почивния ден, ако се налага да работите, създайте спокойна обстановка на работното си място, защото от нея зависят успехите ви. Не разговаряйте продължително по телефона и не се противопоставяйте на колегите си. Проведете деловите си разговори късно следобед. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи. Вечерта сте изнервени и обидени най-вече на партньора си, въпреки че не е виновен за нищо. Естествено това е повод да се откажете от секса, но дали решението ви е правилно, ще разберете в следващите дни.

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен, сте чувствителни към отправената ви критика и не се примирявате лесно с упреците за некачествена работа, които не отговарят на истината. Приемете, че отново ви завиждат. Устремени сте към материално благополучие, което ще донесе добри резултати. Не се отвличайте с второстепенни занимания. Не пропускайте да уговорите романтична среща. Семейните жени да създадат романтична обстановка у дома. Вечерта се отдайте на чувствата си и без задръжки на желани сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Деловата ви активност ви помага за допълнителна финансова стабилност, ако в почивния ден не решите, че парите са ви достатъчни и не пропуснете сами добрите възможности за приходи, които заслужават вниманието и усилията ви. Общуването с колегите ви е хармонично. Изяснете възникналите и притесняващи ви недоразумения, които бързо ще бъдат забравени. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка.

СКОРПИОН

От сутринта в този почивен ден няма да се разминете с проблемите, създадени от ваши напуснали колеги, за които никой не е имал представа. Недоволни от професионалната ви заетост, близките ви са причина за лошото ви настроение. Забравете за известно време за работата, отпуснете се и отпочинете. Ще имате радостна и приятна среща със стари приятели. Причината за изневярата на партньора ви, мили дами, е в тях самите и ще им създаде проблеми, а вас ще разочарова и отдалечи, ако я допуснат. Бързо ще съжалят, че са затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден се предпазвайте от желанието да поставяте под съмнение мнението на околните. Без да спорите проведете разговорите с колегите си и изяснете правотата или грешката си. При заетите в сферата на услугите са възможни проблеми с недоброжелатели. Пазете се от грубост и неприкрита измама. Бъдете честни и искрени в отношенията си. Вечерта останете със семейството си и с интимната си половинка. Семейните жени могат да се отдадат на желани сексуални удоволствия, но трябва да знаят, че е възможно лесно зачеване.

КОЗИРОГ

Ще се сблъскате с недобронамереност и предателство от хора, на които сте се доверили. Избягвайте новите запознанства в този почивен ден. Бъдете сдържани в общуването. Денят ви носи вълнение и невъзможност да направлявате събитията. Бъдете внимателни, ако се налага да предприемете промени и да уволнявате на работното си място. Почивайте с близките си и с любимите си хора, ако имате тази възможност. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ВОДОЛЕЙ

Може да се наложи в почивния ден внезапно да заминете в командировка, за да проверите дали във вашето представителство в друг град следват правилата на работа. Ако не пътувате завършете започнатите задачи. Уговорете провеждането на делови разговори, които ще ви донесат успех. Денят е добър за започване на промени и реформи във фирмата ви. Не изневерявайте! Не се колебайте да докажете, че обичате до полуда любимите си хора. След вечеря се усамотете, отдайте се на чувствата си и си подарете незабравими интимни мигове.

РИБИ

При среща с ваши роднини в почивния ден ще възникнат проблеми във връзка с наследство или завещание, от които сте се отказали преди време, но те пак имат претенции. Опитайте се да подходите тактично. Постарайте се да не се разпилявате със странични занимания, които ви пречат. Несправянето със задълженията ви е във ваша вреда. Не разочаровайте любимите си хора и бъдете с тях. Направете всичко възможност да се почувстват щастливи. Сексът в този ден може да окаже негативно влияние на настроението ви, защото сте разсеяни и без желание за интимност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.