Хороскоп за 25 юни 2022

Овните да не взимат важни решения, Телците да не се вживяват в критика

ОВЕН

Обърнете внимание на работата си и бъдете особено предвидливи в почивния ден. Не позволявайте да ви напуска чувството за себесъхранение. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете мечтаните успехи, но ще си спечелите и завистта на околните. Анализът на поведението на околните и на вашето собствено ще ви предпази от грешки. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте в почивния ден емоцията да съсипе постигнатото от вас до момента. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, особено ако ви е от полза, дори и да ви е неприятна. Приемете я с благодарност. Ако сте търговци, направете ревизия. Работещите в интелектуалната сфера се радват на успехи. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки емоцията, която без причина трудно успявате да сдържате в почивния ден ви очакват положителни промени, гарантиращи ви успехи на работното място. Избягвайте самозаблудата и не надскачайте себе си. Коректността в отношенията с колегите ви, особено с новите, ще ви предпази от неприятности и ще затвърди  доверието им във вас. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

В почивния ден очаквайте материални придобивки, които може да не са парични, но са ви необходими и ще ви зарадват. Заредете се с оптимизъм, каквото и да се случва около вас. Задачите си ще изпълните както трябва, ако се концентрирате в работата си. За да постигнете успех не се отвличайте с ненужни разговори с колегите. Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

ЛЪВ

Не проявявайте амбиция в почивния ден и не предприемайте професионални промени, ако не сте подготвени за неочакваности и нямате достатъчно знания. Приемете без колебание предложения за допълнителна работа, която ви носи добра печалба. Наблюдавайте ставащото, направете си правилните изводи свързани с професионалното ви развитие. В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

ДЕВА

Денят е почивен и е  благоприятен за реализация на желанията ви, но си наложете с търпение, такт и умереност. Ще  работите активно, за да отхвърлите задачите си и да се заемете с начинанията, които сте планирали преди дни и е време да реализирате. Работата ви спори, ако не си внушавате сами проблеми. Имате сили и възможности да се справите с всичко. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

ВЕЗНИ

Изградете новите си планове въпреки че деня е почивен, но само тези, които гарантирано ви обещават отлични приходи. Не споделяйте намеренията си, за да не ви навредят неприятели, завистници и конкуренти. На работното място не спорете с колегите си. Занимавайте се само с рутинната си работа. Подпишете вече подготвените финансови документи. В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения. 

СКОРПИОН

Пазете се от ненужни нови запознанства в почивния ден, дори и наложени ви насила, но водещи до инвестиции и загуба на пари. Вашите успехи зависят както от отговорното ви отношение към задълженията, които сте поели, така и от професионалното ви обкръжение. Ваш колега не е съгласен с мнението ви. Не превръщайте този факт в драма и не споделяйте изводите, които сте си направили. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и е идеален за завършване на вече започната работа, която е време да отчетете. Очакват ви големи положителни промени, за част от които може да се окажете неподготвени. Време е да докажете, че сте коректни делови партньори, на които може да се разчита. Проявете инициативност на работното място и настойчивост, ако идеите ви са печеливши. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

КОЗИРОГ

Пътуванията, планирани за този почивен ден са успешни. Очаквайте да получите най-накрая парите, които вече не се надявахте да ви върнат. Ще се наложи да се отдадете изцяло на работата си и деловите си срещи. Приходите в този ден или новината да ги очаквате са отлична стартова основа за стабилизиране на материалното ви положение и за осъществяване на планираните пътувания. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си. 

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте отношенията си на работното си място в почивния ден, дори и да не ви се занимава с вашите заядливи колеги. Не допускайте нови грешки заради вашата разсеяност, но и заради емоцията и ината, които са породени от отправената ви заслужена критика. Не се включвайте в разправия между колеги, която не ви засяга. Не защитавайте колега, без да сте помолени за това, дори и ако ви е приятел. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

РИБИ

Радва ви новина за отлични приходи, но не бързайте да правите планове за покупки, още по-малко за инвестиции, особено в странични проекти. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед в почивния ден. Не са изключени разочарования. Денят е неблагоприятен за командировки. Не подготвяйте договори, особено ако са свързани с банкови и финансови институции, за да избегнете загубите. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.