Хороскоп за 26 юни 2022

Неприятни запознанства за Близнаците, нахални роднини искат пари на Раците

ОВЕН

Не приемате критика в този почивен ден, защото я възприемате като несериозна. Поговорете с хората от деловото си обкръжение, като ги поканите на обяд и споделете идеите и вашите критични забележки. В общуването с тях запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата. Очаквайте приходи. Съобразете се с исканията на близките си и проявете търпение, ако нещо не ви харесва. Не спорете. Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако не искате да се лишите от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Забравете прибързаността, ако се налага на всяка цена да се захващате с нови задачи. Изчакайте до обед в почивния ден. Сутринта сте все още разсеяни и мислите за други неща затова са възможни пропуски и грешки, които няма да забележите, но ще имат негативни последици. На работното си място се справяте отлично със задълженията си. Деловите разговори и срещи  са успешни. Мили жени, бъдете внимателни, защото е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланито на партньора си за сексуални удоволствия при стабилни отношения. 

БЛИЗНАЦИ

Новите запознанства са източник на неприятности в този почивен ден. Внимавайте не само за задълженията си на работното място, а и ако се налага да проверявате финансови документи в този ден. Установяването на нови делови контакти ви отваря пътя за начинания. Можете да реализирате плановете си и да проведете срещите си. Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня. 

РАК

От сутринта в почивния ден сте във властта на емоцията, а причината е във ваши нахални роднини, които отново искат пари. Ще си създадете проблеми, заради нежеланието ви да проявите сдържаност и да не давате израз на чувствата си пред завистливи хора. Подгответе се за опити за измама от страна на ваши бивши делови партньори, ако работите в сферата на частния бизнес. Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

ЛЪВ

Отложете взимането на важни решения в почивния ден, защото сте объркани, съветите валят около вас и не успявате дори да отсеете правилните, а грешката от необмислените бъдещи последици трудно ще оправите. Не успявате да овладеете емоцията си, но се опитайте на всяка цена да си наложите спокойствие. Само с търпение ще успеете да стабилизирате постигнатото до момента. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

ДЕВА

В този почивен ден, сте подвластни  на самозаблуда, водеща до противоречия на работното ви място, но предизвикани предимно от вас самите. Материални проблеми заради ваши грешки ще ви развалят настроението. Деловите срещи и разговори няма да са успешни, ако сте разсеяни и допускате да ви занимават със странични и незасягащи ви разговори. Обмислете и подгответе финансови или трудови договори. Любимите ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Внимавайте да не влошите финансовото си състояние в почивния ден и не харчете без причина, дори и да имате гаранция за очаквани парични постъпления. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си, особено от деловото. Пазете се от ненужни спорове и конфликти. Не предприемайте промени, дори и след задълбочен анализ. Работата ви спори. Близките ви са очаровани от възможността да ви помогнат със съветите си. Зачитайте мнението на любимия си и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Постарайте се да избягвате начинанията, които няма да ви донесат мечтания успех, започнете ли ги в този почивен ден, а вие имате навика да се инатите. Завършете служебните си задачи до края на деня. Ако сте изнервени не спорете и не се заяждайте с колегите си, защото ще си създадете сериозни проблеми. Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне именно с тях.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и напрегнат, но въпреки това ви позволява да се заемете с обмисляне на начинанията, които отдавна планирате, само дето днес сякаш не ви се занимава точно с тях. Ако прецените, че ще се почувствате успокоени и разтоварени от напрежението  пътувайте и посетете ваши близки, но бъдете внимателни зад волана. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие. 

КОЗИРОГ

Трудностите в почивния ден са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние, което не е в критичния минимум, но сте се притеснили заради желание да инвестирате във ваши проекти. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда, но сякаш сте обсебени от чара на хората, които ви ги поднасят. На работното си място ще се почувствате уморени и отпаднали. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден анализирайте не само работата си, а и поведението си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви понякога избухнат от нищото наранява, често болезнено околните. Не се колебайте и се извинете. Начинанията са успешни и ви носят добри финансови постъпления. Не пропускайте да споделите новите си идеи на работното място. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

РИБИ

Ще отправят към вас делови интересни предложения въпреки че деня е почивен. Не ги приемайте, защото, въпреки че ви мамят, не са изгодни за вас. Възможно е усложняване на отношенията на работното място и в семейството ви, ако сте нетактични. Нова информация, която ще получите днес ще ви принуди да преосмислите действията си и да промените начинът си на работа. Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания партньор и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.