Хороскоп за 3 август 2022

Везните са упорити и настъпателни, Скорпионите са се заинатили

ОВЕН

Бъдете особено внимателни при работа с документи и не слагайте подписа си днес, дори и ако колегите ви настойчиви, защото губещите ще сте вие, а не те. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие у вас в този ден, въпреки че е без причина. 

ТЕЛЕЦ

Очаква ви спокоен и хармоничен ден, изпълнен с работа и с приятни емоции. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобед ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори. въпреки това сте длъжни да ги проведете, а крайният резултат е във ваша полза. Трудностите са породени от странични фактори, затова не си заслужава да се ядосвате. Активната ви работа през деня ще е повод за удовлетворение. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимия. Сексуалните удоволствия да не отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие. 

БЛИЗНАЦИ

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви очакват положителни промени в материално отношение. Всички делови срещи са успешни. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, ако сте свързани с творческа професия.  Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Не допускайте неочакван спор с брачния или интимния партньор да нажежи обстановката до скарване, само защото сте заядливи. Ако съхраните хармонията в отношенията си, се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

РАК 

Сутринта се срещнете с влиятелен познат, който иска помощ от вас. Очаквайте недоразумения и разногласия, които, ако не се поддадете на емоцията и премълчите ще отминат без последствия. Не си разваляйте настроението. При обсъждане на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте. Денят не е добър за интимни отношения и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Осъществете планираните делови срещи и не отказвайте запознанствата. На работното място сте активни и уверени. Радвате се на мечтаните успехи в начинанията, чието начало поставяте днес. От делови, отношенията ви може да се превърнат в интимни. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят заради завишените ви очаквания. Избегнете срещите с мъж, който упорито ви ухажва през последните дни. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор. 

ДЕВА

Не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако денят ви е труден. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални успехи, но не бързайте да се гласите за вложения на получените пари. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества, чрез които можете да се сработите и да заработите заедно. Семейните жени ще преживеят ден на изпитание на отношенията. Възможно е да осъзнаят, че са създали семейство с неподходящ партньор. Ако стигнете до решение за раздяла избегнете интимните мигове. За несемейните денят носи яснота в личен план.

ВЕЗНИ

Пригответе се от сутринта за трудности на работното място, защото сте упорити и настъпателни. Не се карайте с колегите си, а им обяснете че ще намерите начин да се справите с възникващите спънки. Не е изключено, въпреки препятствията, някои неочаквани, да имате успехи и да научите за предстоящи стабилни приходи. Изпаднете ли в крайности ще усложните личния си живот и ще изживеете любовни разочарования, мили жени. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на партньора ви. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

СКОРПИОН

Всичко започнато ви носи проблеми, защото денят ви не е подходящ за начинания, но сте се заинатили – обичайно поведение за вас. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината, а също и вашия интелект и натрупания опит  ще ви помогне да се справите със задачите си. Не ги подценявайте. Бъдете внимателни с човека, който обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото, ако не сте се опознали с новото си увлечение. 

СТРЕЛЕЦ

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си, ако прецените, че са във ваша полза. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Несемейните жени ще изживеят неочаквано романтично приключение, ако внимават с новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимия ви ще ви създаде незабравими изживявания.

КОЗИРОГ

Можете да наберете средства за благотворителна кауза в този ден. Не избързвайте с решенията си на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете планираните разговори. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, ако не сте семейни. Не се надявайте, ако сте семейни и сте забравили да се извините, че сексът ще премахне проблемите ви с любимия ви, особено ако сте били агресивни и заядливи предишния ден. 

ВОДОЛЕЙ

Анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното разочарование, ако нещо не сте разбрали. Няма нищо срамно в питането, за да сте сигурни, че имате яснота и няма да сгрешите. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях. Не препоръчвам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални успехи, а приходите са впечатляващи. Постарайте се да не наранявате любимия си с нежеланието си да бъдете вечерта с него и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени, тактично споделете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

РИБИ

Сутринта се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове, въпреки че никак не ви се работи, защото сте загърбили за пореден път почивката си вечер. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътуванията. Материалните ви успехи са сигурни, благодарение на новите ви делови партньори и на хората, които ви подкрепят. Нямате представа как да спечелите вниманието на харесван мъж, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.