Хороскоп за 9 юни 2022

Плановете на Везните се провалят, Скорпионите да са предпазливи с неочаквани разходи

ОВЕН

Не бива да сте прибързани в този ден. Правете реална оценка на ставащото около вас, но не се намесвайте там, където има необвързан ви проблем, за да не се окажете в чужд конфликт, без вина виновни. Вгледайте се внимателно в себе си отстрани. Въпреки трудностите планирайте действията си. Не пропускайте срещите свързани с постигането на поставените нови цели. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимния си партньор с вкусна вечеря.

ТЕЛЕЦ

Не противоречете на никого на вашето работно място, дори и да се налага намесата ви, за да решите проблем, който са създали ваши колеги. Следобед се постарайте да работите без да се разсейвате. Проведете важните разговори, без да постигате крайни споразумения. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си партньор, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ

Денят е неблагоприятен за начинания и импулсивни действия и решения, подвластни на емоцията. За да си спестите проблемите, не проявявайте лекомислие. Избягвайте странично влияние. Заради прибързаност може да бъдете губещи в близките месеци. Внимавайте, защото трудно ще изградите отново съсипаната финансова стабилност. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

РАК

Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Бликащата емоция води до срив в отношенията ви лични и делови. Бъдете разумни и запазете спокойствие, каквото и да се случва около вас. Проблеми, които отказвахте да разрешите, днес изнервят и вас и колегите ви. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньорите ви. Разсейте на всяка цена съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

ЛЪВ

Не пропускайте в ранния следобед да завършите започнатото На работното място. Не се поддавайте на желанието си да продължите да работите до късните часове на деня. Не рискувайте, защото преумората ви вреди. Преценявайте с разум действията си и не налагайте мнението си, за да сте сигурни в професионалния си успех. В личните отношения се пазете от проблеми, скъпи дами. Повишените претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа за лечение, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари или ги преведете лично по сметката, в която влизат. Имате шанс да подобрите бързо материалното си състояние. Предпазвайте се от сериозни пропуски на работното място, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил любовта си в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните жени да не отмъщават, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори.

ВЕЗНИ

Не планирайте задачите си, защото плановете ви се провалят заради непредвидена странична намеса, която е във вреда не само на нас, а и на вашите колеги. Трудностите са породени от външни фактори, затова се радвайте и на малките си успехи. Не е изключено да поставите начало на успешна дейност. Бъдете силни и вярвайте в успеха си с помощта на вашите нови делови партньори и познати. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра, мили жени. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните жени. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

СКОРПИОН

Бъдете отговорни към своите постъпки и успехът ще е с вас. Проявете предпазливост при неочаквани разходи. Ако сте зад волана, бъдете внимателни при пътуване в провинцията. При делова среща не говорете повече от позволеното. Разговорите няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили за този ден. Разсеяни сте и имате нужда от разтоварване. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс ще ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. 

СТРЕЛЕЦ

Овладейте емоциите си и проявете далновидност, без значение дали в професионален план или в деловите отношения. Не се събирайте с колеги или партньори, които ви повлияват неблагоприятно. Не си разваляйте настроението заради интриги по ваш адрес от ваши нови познати. Все се срещате с хора, които са недоволни, че не са могли да ви впечатлят и да ви използват. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви партньори ще ви лишат от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Не бива да отлагате срещите си, за да осъществите нови познанства. Имате възможност да оцените своите приятели. Ще ви дадат полезни съвети в личните и професионални отношения. Заемете се със задълженията си на работното си място. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, защото полза ви носят тактът и търпението. Семейните и влюбените жени да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Разчитайте на приходи, които както винаги предизвикват недоволството на околните от заслуженото с вашия труд и знания заплащане. Не бързайте да се ядосвате и подминете интригите с мълчание. Така ще спечелите уважението на вашите колеги, но и ще докажете на интригантите, че не сте на тяхното ниво. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. Ако денят е бил уморителен за вас, мили дами, вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимния си партньор с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Предпазвайте се от травми заради невнимание. Не се изкушавайте от високите скорости, не рискувайте. Възможни са разправии с непознати хора или с ваши съседи. Бъдете отговорни към постъпките си. Подобрете материалното си състояние без напрежение, като се отдадете на рутинните си задължения. Трудностите  да не ви притесняват. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.