Бомба. Кметът Станислав Дечев не е взел голямата награда, както обявиха от общината

„На лъжата краката са къси.“

На 17 юни 2022 пиара на община Хасково, излъга нагло. Лъжата беше поднесена в статия – „Община Хасково и кметът Станислав Дечев са носители на голямата награда за Активни социални политики за развитие и цялостен принос за по-добър живот в България“ публикувана на сайта на общината.

Фактите обаче сочат друго. Никаква голяма награда не е получавал кмета Дечев.

На специална церемония на 15.06.22г. бяха връчени Юбилейни награди на Национален алианс за социална отговорност и Агенция за социално развитие „Вижън“. Юбилейните награди се връчват по случай 25-та годишнина от началото на работата по мисията „ВИЗИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ“ и създаването на Агенция за социално развитие „Вижън“ и НАСО.

Община Хасково е получила юбилеен плакет и юбилейна грамота заедно с други общини и държавни учреждения. А, кметът Станислав Дечев е получил юбилеен знак и юбилейна грамота, каквито всъщност са получили всички участници в инициативата, които са повече от 50 човека. Така че, се питаме, каква точно е голямата награда която е получил Станислав Дечев?

Отново лъжа и отново пиар ход. Пиара на община Хасково ще понесе ли отговорност? И тази ли гаменщина трябва да бъде подмината?

Струва ли си заради кефа на някакъв кмет, да се злепоставя цяла община по този нелеп начин? Подобни наглед незначителни неща оставят незаличими лекета върху репутацията на едно учреждение. Освен, ако управляващите това учреждение вече не са решили да го зарежат в калта на угодничеството. Но, най-отвратително е равнодушието на всички към лъжата.

Иначе е хубаво да се знае, че – „Национален алианс за социална отговорност“ e юридическо лице с нестопанска  цел, осъществяващо дейност в обществена полза. Такива  юридически лица в България има стотици.

Ето линк към наградите:

https://naso.bg/nagradi-za-aktivni-sotsialni-politiki-za-razvitie-i-tsyalosten-prinos-za-po-dobr-zhivot-v-blgariya/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.