Изчезналите сърнички са станали притежание на кметът на село Минерални бани – Мюмюн Искендер

Екипът на Хасковска АФЕРА преди дни в статия: /Безчувствено и грозно деяние: изчезват сърничките и еленчетата от зоопарк „Кенана“/, писа по получен сигнал, че сърничките и еленчетата от зоопарк „Кенана“ тайно са откарвани от служители на Общинското предприятие  „Екопрогрес“ и изоставяни в околностите на с. Сърница на сред дивата природа.

Днес получихме нов сигнал, че част от същите сърнички не са в дивата природа, а са във с. Сърница, по-точно във вилата на Мюмюн Искендер – кмет на село Минерални бани.

Идеята, че сърнета могат да бъдат отгле­дани в домашни условия, превръщайки ги в екзотични любимци, е недопустима. Взимане на сърне е допустимо само и единствено в случаите, когато малкото е видимо ранено и има нужда от лечение. Другото е похищение, което е наказуемо по ЗЛОД. За взимане и укриване на жив дивеч глобата е до 2000 лв.

Очакваме някакво самосезиране на отговорните органи… Очакваме отговори от Мюмюн Искендер и ОП „Екопрогрес“ дали този факт е верен.

Иначе… Депесарят Мюмюн Искендер вече трети мандат е кмет на Минерални бани и работи упорито за благото на своето семейство и децата си, като изкупува почти цялата управлявана от него община. Известен е с това че купи 82 имота, а община Минерални бани плаща далаверите му /но за това в друга статия/.

/За цялостната престъпна дейност на ОП „Екопрогрес“ очаквайте в следващи наши статии./

Идват избори… Гласувайте умно моля!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.