Мафията си поиска Хасково и отстрани Недан Хаджиев. Предизборна бруталната чистка…

Мафията си поиска Хасково и отстрани Недан Хаджиев. Предизборна бруталната чистка…

Мафията безцеремонно иска да предизвика дестабилизиране в Хасково. Едно е ясно – става дума за пари. Отстраниха Недан Хаджиев от поста директор на МВР Хасково. Това е показна атака срещу човека на един от най-високите постове в града и предстоящо изборно разчистване на сметки.

Отстраниха от длъжност човека който опази служителите на Българската агенция за безопасност на храните на граничния пункт “Капитан Андреево”. Това се бе наложило след напрежение на границата между инспекторите на агенцията и представители на частната фирма “Евролаб 2011”. Заради опит на фирмата да блокира дейността по товарене и разтоварване на пратките от Турция, на пункта бях струпани стотици камиони, натоварени с хранителни продукти.

Отстраниха от длъжност човека който  разкри кой е човека с маската на  „жокера“ от клипа на разследваните хасковски полицаи.

Отстраниха от длъжност човека който направи невъзможното за да пожарите през лятото в област Хасково да бъдат овладени.

И най-важното:

Отстраниха от длъжност човека който по време на последните парламентарни избори спря купуването на гласове за ГЕРБ и ДПС в региона, а именно заради него вота на прословутия Георги Станков бе сринат, а на дъщеря му Таня Станкова бяха повдигнати обвинения.

Напомняме че, старши комисар Недан Хаджиев е в системата на МВР от 2001 г. Кариерата му стартира в сектор БОП, като е заемал длъжностите разузнавач, инспектор и началник група в сектора. През 2009 г. е бил зам.-директор в ОДМВР – Хасково, а през 2014 г. – началник отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР – Кърджали. През декември 2015 г. се връща отново като зам.-директор в Хасково, а от 2017 г. до средата на 2021г. е инспектор в сектор БОП. От юни 2021 г.  отново е заместник-директор на ОДМВР – Хасково. Завършил е магистърската си степен в УНСС – София. След това е старши комисар на ОДМВР – Хасково за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Така се случва в България. Чистят се предимно почтени кадри, които са се доказали, че са неподкупни и устояват на натиск, политически.

Идеята на чистачите е… Да не ровим, че мирише лошо… 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.