„Неохим“ АД обяви кампанията си за стаж през летните месеци

За поредна година торовият производител в Димитровград „Неохим“ АД обяви свободни места за стажанти в голяма част от университетите в страната. Това посочиха от фирмата и припомниха, че професионалните направления и условията за кандидатстване са оповестени още през април, по време на Деня на отворените врати в ХТМУ – София и в ПУ „Паисий Хилендарски“ – Пловдив. 

От торовия производител поясниха, че стажът е платен и е с продължителност минимум един месец. Той се провежда под наставленията и надзора на квалифицирани специалисти, работещи в компанията. От него могат да се възползват студенти от различните висши учебни заведения в страната, обучаващи се в сферите на машинно инженерство, електротехника, електроника и автоматика, комуникационна и компютърна техника, енергетика, химични технологии и химия.

„Неохим“ АД е един от производителите и разпространителите на минерални торове и неорганични химически продукти, с традиции и утвърдени позиции на международния пазар. Освен подкрепата на висшето образование в България, компанията инвестира и в повишаване квалификацията на своите служители, допълват от дружеството.

Източник: БТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.