Бомба: Ето коя изпи мозъка на Пике и развали семейството му с Шакира!

Млада блондинка завъртя главата на Пике, Шакира го изгони!

Шакира и Жерар Пике – краят на една истинска съвременна приказка. От броени дни това е новината, която не дава мира на феновете по цял свят. Още повече, защото тези двамата бяха пример за подражание и перфектно семейство цели 12 лета. Уви, оказа се, че не е баш така…

Жерар Пике системно е слагал еленови рога на Шакира, а последната му забежка тя отказала да прости. Защото, според източниците, не става дума за няколко часа страничен секс, а за реално хлътване от страна на футболиста. Истанската журналистка Лора Фа повдигна завесата и разкри, че млада, напориста и руса 20-годишна девойка е изпила мозъка на Пике.

Въпросната се изявява като репортерка и умело успяла да впримчи половинката на Шакира в мрежите си. Жерарчо дотолкова хлътнал, че започнал да не се крие подобаващо и истината лъснала сравнително бързо. Потвърдено е, че от седмици той обитава сам апартамент в Барселона, но жена му и двете деца не са с него.

От своя страна Шакира отиде на почивка с двамата си синове, Пике отново липсваше. Последно се появи фото на Пике, на което е в автомобил с Шакира, но лицата и на двамата са повече от изопнати и сериозни. Най-вероятната причина да са заедно е някакъв общ ангажимент покрай децата или документи, които трябва да уреждат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.