Кмета реши, че има пари за харчене

На площад „Свобода“ има поставена сцена, голяма удобна и целогодишна. За да се използва тази сцена не е необходимо да се похарчат хиляди левове. Тази сцена обаче не е удобна за нашия кмет и за големите концерти под звездите, по време Театралните празници „Театър, обичам те!“ Хасково 2022. Пред театъра беше построена, временна при това по-малка сцена и разбира се за това бяха похарчени огромно количество средства.

Само да споделим, че някъде бедстват български деца и майки, които са социално слаби или болни, някъде бедстват хора пострадали от война или домашно насилие, някъде бедстват хора съсипани от финансовата криза, а ние в нашия град строим сцени, които всъщност могат да не бъдат построени, защото в центъра награда вече има такива построени от преди години.

Със сигурност на сцената на площад „Свобода“ щеше да се получи по-добре концерта на Керана и Космонавтите и БТР, щеше да бъде по просторно, по тържествено и по-масово. Може би и катастрофата с младежа зад сцената щеше да бъде избегната – кой знае? Но, кмета на града, реши че има пари за харчене и построи нова временна сцена.

Всъщност така ще бъде докато се държим като овце и оставяме управляващите ни, да харчат парите ни безконтролно.

Дерзайте или се събудете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.