хилъри дъф

Фенове са недоволни от голите снимки на Хилари Дъф

Били твърде Холивудски.

Звездата се прави на жертва.

Американската актриса Хилари Дъф реши да покаже разкошната си фигура след раждане с гола фотосесия за списанието Women’s Health. Тя изглежда чудесно, но в интервюто към снимките се прави на жертва на развлекателната индустрия, която очаквала от нея да бъде определен размер и да се вписва в екранни стереотипи. Дъф говори за движението за приемане на повече телесни форми, но от нейните думи лъха на лицемерие. Тя е световноизвестна милионерка блаодарение на системата, която сега демонизира и дискредитира публично.

Много фенове и последователи на актрисата пък останаха недоволни от снимките на Хилари Дъф, защото били “твърде Холивудски”. Те коментират, че ако идеята на корицата е да представи разчупващ стереотипите поглед към женските тела, то това няма как да стане с чудесната и поддържана с много пари фигура на Дъф.

В крайна сметка тази фотосесия е израз на суетата на Хилари, а не толкова на нейната ангажираност с каузата за повече приемане на разнообразни женски тела.

“Гордея се с тялото си. Достигнах момент, в който се чувствам спокойна относно промени, през които то е преминало и преминава”, казва Дъф, която е майка на 10-годишния Лука, 3-годишната Банкс и 13-месечната Мей.

Актрисата допълва, че на 34-годишна възраст вече е развила огромно уважение към тялото си. “То ме е завело на всички места, на които искам да отида. Помогна ми да създам красиво семейство”. “Тялото ми е било в много различни форми и размери, но аз съм впечатлена само от една – женската”, казва актрисата. Според нея, тялото може да премине през много промени през годините и това по никакъв начин не трябва да ни плаши. Звездата добави, че е започнала да приема тялото си изцяло, чак когато е родила дъщеря си Банкс. Тогава е разбрала, че е “силна”, тъй като е станала майка за втори път и то след финализирането на развода є. Според актрисата, няколко подобрения в психичното здраве са є помогнали да приеме себе си.

Източник: ТРУД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.