Златните пантофки на кмета и общинарите

Гражданите на Хасково, са с ограничен достъп до Община Хасково и Архитектурата. Целия широк център е с паркинги, с платени паркоместа, и синя зона. Пред общината обаче, няма платени места, там има бариери – бариери в служба на богопомазаният кмет и приближените му служители. Обикновени граждани, които искат да отидат до общината, не могат да преминат бариерата с колите си, защото паркинга пред общината и архитектурата е само за кмет и общинари. Тези богопомазаните не могат да вървят по пътища и тротоари, те са със златни пантофки – за тях само „червени килими“. Единствено заради тях могат да бъдат запушвани целогодишно – цели улици /като например ул. Стефан Караджа и ул. Михаил Минчев/ и цели паркинги /като този пред общината/.

За пример и поука, ще дадем община Свиленград, където достъпа до общината на граждани е чрез безплатен паркинг точно пред общината.

В Хасково обаче важи – хитлеризъм, сталинизъм и путинизъм. В Хасково има – „Господар“ и „Роби“.

… Иначе да обясним на кмета, че всички граждани имаме право на равен достъп до обществените сгради – независимо пеш или с автомобил. Подчертаваме РАВЕН ДОСТЪП…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.