Нагона на КМЕТА към измислиците…

Няма да се уморим да пишем и да напомняме, на властимащите в града и най-вече на кмета, че е нужна намеса там където не се спазват правилата, а не там където те се спазват.

Пореден просяк – уличен музикант без разрешително. Той беше оставен цяла нощ да си вее байрака и да си пее, а хасковските улични музиканти непрекъснато са гонени и преследвани.

Оказва се че гр. Хасково е изоставен на капризите на Тюхе/Фортуна, богинята на късмета/Съдбата – това е окончателна присъда, не подлежи на обжалване. А ние никога не сме имали късмет, ние сме си идеалните кутсузлии на страната.

Пак ще чуем някое измислено оправдание. Но, да е ясно – вече са използвани всички достъпни епитети и определения, за да се опише/покаже някак нагона на КМЕТА към измислиците. Хроникьорите му са на път да се изчерпат словом. Скоро и мисирките му ще се уморят и само кротко ще го съпровождат от лъжа към лъжа.

Той има време единствено за комбинациите си – щото продължава да се мисли за някакъв фактор в хасковския елит.  Продължава да сънува, че съчинява някакви мърляви коалиции от поддръжници – общински съветници, за настоящи и предстоящи събития…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.