ХАСКОВСКИ МИСИРКИ НА ХРАНИЛКА В ОБЩИНАТА /За мисирките с любов/

Както вече написахме в предходна статия –  на 27,28 и 29 май на „Къмпинг Смокиня“, наградени от валията общинари, почиват заедно с него безплатно, естествено за сметка на нас данъкоплатците.

Освен Хасковска АФЕРА нито една хасковска медия не отрази новината.

„Оказа се, че нахалството и арогантността на добре платените мисирки в медиите, не е по-малка от тази на политиците!  Мисирки – хора, които не ги е срам да се излагат, да пишат глупости и скришно да броят стотинките, изработени с гнусните си деяния. По времето, когато журналистиката умря, хората с повече от два неврона в главата се отказаха да се доверяват на тъй-наречените медии. За това бяха обвинени интернет и телевизията, но никой не потърси сметка на мисирките. Те тихо седяха и си бълваха жълто-кафявата помия и се чудеха защо никой не лапа продукта им като възторжена патка. Така умря и пазарния принцип в този така важен стълб в обществото ни. Журналистиката вече престана да бъде четвърта власт. Тя въртеше магистрални свирки на първата, втората и третата власт и по всичко си личеше, че ѝ харесва. Читателите се отвратиха.

Но и мисирките, както знаем, са произлезли от хората и имат подобни нужди – да се хранят. Мисирките или по-скоро техните крепостни владетели започнаха да ги продават като собственици на публичен дом. Подреждат ги за оглед от клиента и така… Честито.

Сега сме едни двадесет години след описаните събития. По будките се търкалят някакви книжни отрепки, които твърдят че са с многохиляден тираж. Винаги на първа страница е някой недраг от групировката политик, който е нещо си скандално разобличен или окаяна чалгаджийка, закъсала за рейтинг. Медийния секс върви с пълна сила, но е слабо търсен. Порното отдавна е безплатно.

Хората все по-неохотно дават малкото си пари за медийните лайномети. На лайнометите обаче не им пука. Те се изхранват с платени любовни услуги. И така ще бъде, докато любовта или парите свършат.

Затова, мисирки, не се газирайте. Не надавайте вой, а приемете съдбата си. Вие не умирате сега. Умряхте преди двадесет години. Идете си тихо и се опитайте поне това да е достойно. Вече и на панихида нямате право.

Амин.

100 човека от общината на море с валията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.